TIOR

Camera baietilor - inspiratie din fotbal

Băieții chiar de la vârste fragede sunt pasionați de fotbal. Chiar dacă sunt foarte multe teme  grozave pentru amenajarea camerei copiilor, băieții aleg în general fotbalul. O temă specială oferă camerei o imagine de poveste unde cei mici se simt minunat. Astăzi vă impărtășim câteva idei pentru amenajarea camerei copiilor.

A spus cineva fotbal?

Fotbalul este o temă pentru camera băieților de toate vârstele. Tapetul tematic este o idee excelentă. Alegeți unul inspirat din fotbal, de preferat imprimat cu mingi de fotbal sau imprimat cu un teren de fotbal. Mai mult, țineți cont de echipa preferată a copilului și decorați camera în acele culori. Patul poate să imite un teren de fotbal. Optați pentru lenjerie verde care imită gazonul.

Perdelele pot avea și ele împrimeuri din fotbal, de exemplu mai mulți jucători de fotbal. Dacă cel mic în timp a obținut un autograf din partea unui fotbalist, puneți în ramă tricoul respectiv. Dacă este o minge, așezați-o pe un raft la vedere.

Pentru a ilumina camera copiilor, alegeți o aplică ce imită o minge de fotbal. Covorul poate fi și el inspirat din acest sport. Amenajați împreună cu cel mic camera pentru un plus de originalitate.

Mai mult decât pasiune

Dacă cel mic iubește atât de mult fotbalul, atunci trebuie înscris în echipa școlii. Nu se știe niciodată cât de departe ajunge. Decorați camera cu medalii, trofee, diplome și poze cu jucătorii preferați. Aceste lucruri îl vor face să se simtă iubit.

Dorințele dictează totul!

Dacă cel mic iși dorește să puneți anumite obiecte în cameră sau preferă anumite culori fă-i pe plac. Adapează ideile astfel încât încăperea să fie amenajată așa cum iși dorește copilul. O cameră colorată este pe placul oricărui copil. Încearcă să îi aduci o parte din pasiunea lui în propria cameră.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea camerei celui mic intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI