TIOR

Barbie – papusa care da tonul in home design

Dormitorul pentru copii va fi inspirate întotdeauna din desenele animate apreciate de cei mici. Dacă ne referim la fetițe, ele vor alege din paleta cromatică rozul, iar din seria de personaje cele mai îndrăgite prințese. Există, însă, o păpușă ce poate fi și prințesă și balerină și cântăreață și câte și mai câte. Ea este Barbie. Pentru admiratoarele acestei păpuși perfecte am selectat câteva idei de amenajări interioare pentru fetițe.


Living excentric


Este vorba despre un living, dar care nu este din cap până în picioare roz. Are, totuși, elemente ce ne duc cu gândul la păpușa Barbie. Perne decorative cu inițiala păpușii, tablouri ce o înfățișează, obiecte decorative pentru măsuțele de cafea. Și rozul. Acel roz specific păpușii Barbie, aproape inconfundabil.


Având în vedere că livingul nu este o cameră adresată în totalitate copiilor, alegem să adăugăm și o doză de maturitate în amenajarea interioară. Condimentăm cu negru și galben, dar atmosfera jucăușă rămâne.


Dulapul cu păpuși


În dormitorul pentru copii, spațiile de depozitare sunt foarte importante. Dacă mai sunt și roz, asemănătoare cu cele ale păpușii Barbie, este perfect. Pe lângă alegerea unui mobilier cât mai ușor de folosit de către fetițe, poți amenaja distractiv măsuțele și dulapurile cu ajutorul câtorva păpuși. Acestea țin loc și de jucării și de obiecte decorative.


Semnătura Barbie


Imprimată pe un perete colorat roz sau roșu după preferințele fetițelor, marchează teritoriul păpușii cu același nume. Acesta se remarcă printr-un spațiu de „toaletă” amenajat cu ajutorul unui mobilier alb și o oglindă pe măsură. În plus, orice fetiță se poate bucura de un pat cu baldachin și un șifonier special pentru toate rochițele și fustițele. Preponderent rozaliu, dormitorul este perfect pentru „domnișorici”.


Dormitor în stil Barbie


Pentre fetele care simpatizează în continuare păpușa copilăriei lor, există dormitoare care să le aducă permanent aminte de personajul preferat. Un cadru perfect trebuie să conțină culoarea roz, specifică păpușii Barbie, un șifonier maaare, cel mai mare și să fie alb, ca de prințese. Patul să fie confortabil, lenjeria imprimată cu numele păpușii cel mult îndrăgite, iar peretele să surprindă chipul Barbie, întrerupt fiind într-un mod estetic de o oglindă „fermecată”.


Roz peste tot


Pat roz, canapea roz, lampă roz, perdele roz. Totul roz. Micuța păpușa Barbie cu rol decorativ ne sugerează ideea creativă a întregii încăperi. De asemenea, pernele decorative înscripționate cu numele păpușii ne introduc în lumea perfectă, acolo unde viața este roz. La fel cum ar trebui să fie și perioada copilăriei a fiecărei fetițe în parte.


Sursa foto: aepi.co, freshhousee.com, indexhouse.xyz, decorareconstruir.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI