TIOR

Amenajeaza camera copilului tau –modifica mobilierul vechi

Trebuie să îi amenajezi camera copilului tău, iar bugetul este unul mic? Puteți face acest lucru cu îndemânare, imaginație și pasiune. Locul amenajat trebuie să răspundă tuturor nevoilor celui mic, să fie un tărâm de joacă dar și un spațiu confortabil.  Venim în ajutorul dumnevoastră cu  câteva idei pentru amenajarea unui spațiu de joacă pentru copilul tău.

Modifică mobilierul vechi

Mobila veche din cameră nu este de aruncat  așa că o poți transforma în diferite obiecte de mobilier folositoare. De exemplu, poți folosi un cufăr vechi pe post de cutie de depozitare a jucăriilor. Pictează un cufăr astfel încât cel mic să fie uimit de fiecare dată când intră în cameră. Folosește acest cufăr și pe post de masă și vopsește cele două scaune din cameră într-o culoare puternică. Patul, chiar dacă este vechi, îl poți picta și-l poți trasforma într-o mașinuță pentru băieți sau într-un castel pentru fetițe. Copilul tău va fi impresionat!

Folosește păturile vechi

De asemenea, cu ajutorul a două pături vechi poți face un covor care înviorează camera. Decupează petice dintr-o pătură și coase-le pe cealaltă pătură. Astfel, se obține un covor colorat, moale și confortabil. Acesta  este numai bun pentru copilul tău când vine vorba de joacă!

Decorează ramele

Ramele simple pot fi transformate ușor și poți face acest lucru împreună cu cel mic. Încurajează-l și lasă-l să aleagă rame simple din cele vechi și folosiți impreună pentru decorare, bețișoare de chibrit, hârtie creponată, paste pictate și lipici. Lipiți impreună tote aceste materiale pe marginea ramelor, printează diferite fotografii cu copilul tău și ramele sunt gata!

Pictează pereții

Dacă ai talent la desen impresionează-ți copilul cu o pictură pe perete ce ilustrează un desen animat! Cei mici au multe personaje preferate și  sigur găsești  unul potrivit.

Ultimele detalii

La final urmează detaliile care oferă camerei un aer de poveste. Așează în loc de draperii fâșii de pamblică în diferite culori, așează în borcane creioanele colorate dar și cretă, așează o tablă de lemn pe perete pentru a se exprima liber. Mai mult, lipește litere și cifre din carton pe mobilier, montează pe perete un cuier pentru un ghiozdănel,  așează mulți ursuleți peste tot prin cameră. Amenajarea camerei copilululi cu un buget mic este gata, părinții sunt mulțumiți, iar cel mic se simte în largul lui.

Pentru mai multe idei vă invit să vizitați secțiunea Amenajări cameră copii.

Surse foto: desene-pereti.ro, bebelu.ro, ejuliana.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI