TIOR

Amenajari dormitoare pentru bebelusi fericiti

 

Ideea unui mobilier potrivit pentru amenajarea camerei pentru copii trebuie susținută de cele mai inspirate alegeri. Opțiunile sunt variate, iar selectarea pieselor de mobilier ar fi bine să urmărească sfaturile specialiștilor în home design.

Primul pas: siguranța

Principala preocupare a părinților este, fără doar și poate, siguranța mobilierului din camera bebelusilor. Dacă vorbim de vârste fragede ale celor mici, experiența alegerii celor mai bune amenajări interioare trebuie să se bazeze pe o cercetare în prealabil. Urmărește părerile altor părinți care au achiziționat respectivul produs, analizând în ce măsură aceștia au fost mulțumiți. Pe rând, poți afla care este cel mai potrivit mobilier, fie că vorbim de pătuț, masă pentru schimbat scutece sau alte piese ce se încadrează în amenajarea camerei pentru copii.

Fără colțuri

Un mobilier bine construit pentru bebelusi nu va vea elemente care să-i rănească pe cei mici. Este recomandat ca pătuțurile pentru copii sau alte piese de mobilier la care pot avea acces micuții să aibă cât de mult posibil reduse formele ascuțite ale colțurilor. Condițiile de siguranță trebuie susținute permanent, iar specialiștii în home design vin cu soluții inventive în acest sens. Ce spuneți de un pătuț oval?

Buget planificat

Cheltuielile de amenajare a dormitorului pentru copii trebuie bine stabilite. În principiu, cea mai mare investiția îi va reveni pătuțului. De altfel, este și cea mai importantă piesă de mobilier din cameră. Un buget mai restrâns te poate determina să alegi produse la mâna a doua sau primite din partea rudelor, din generație în generație. Pe lângă economie trebuie să iei în calcul și materialele din care acestea sunt confecționate sau vopseaua care este folosită în atragerea atenției, pentru a nu fi dăunătoare micuțului.

Patul care crește

Nu, nu am greșit atunci când am ales această formulare. Există paturi care cresc odată cu bebelușul. Așa ne place să spunem. De ce? Pentru că pătuțurile pentru copii beneficiază acum de o tehnologie ce le permite să „crească” în dimensiune. Mici modificări pot aduce patul la dimensiunea ideală pentru cel mic. Într-adevăr, investiția ar fi ridicată, dar pe termen lung, avantajul fiind un mobilier ce se adaptează nevoilor de creștere ale copiilor.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI