TIOR

5 camere inspirate din lumea Disney – Mickey Mouse

Universul Disney se învârte în jurul mai multor personaje de poveste. Printre ele se numără și Mickey Mouse, iubit de copii și apreciat de părinți. Cum în home design totul este posibil, ne-am gândit să vă arătăm 5 camere inspirate din lumea lui Mickey.


Din punct de vedere cromatic, ne dorim o redare cât mai autentică a stilului Mickey Mouse în amenajarea camerei pentru copii. De aceea, trebuie să folosim, în principal, roșu, alb și negru. Noi am realizat o selecție de fotografii cu încăperi special concepute pentru cei mici.


Dormitoarele lui Mickey Mouse


Ți-ai propus reamenajarea dormitorului pentru copii. Avem două variante decorative. Una presupune o aglomerare colorată de elemente cu Mickey Mouse, în timp ce a doua face parte din categoria simplistă. Pe care o preferi?


Să le luăm pe rând. Cel mai colorat dintre dormitoare este potrivit pentru puștii atrași de acest personaj din minunata lume Disneyland. De la covor, la pereți, spătarul și așternuturile patului, toate ne duc cu gândul la personajul animat. Pe de altă parte, avem și dormitorul cu așternuturi simple, completate de perne decorative și un Mickey Mouse din pluș. Pereții și ferestrele sunt accesorizate în acelaș ton jucăuș.


Spațiu de joacă pentru prichindei


Prietena lui Mickey Mouse ne oferă o sursă de inspirație minunată. Rochița cu buline albe poate fi o idee decorativă pentru spațiul de joacă din camera copiilor. Am ales un tobogan în culori puternice, roșu și galben, înveselit de buline albe. Bineînțeles că Mickey și Minnie nu puteau lipsi, așa că au fost imprimați pe un perete de un bleu deschis.


În stilul Mickey Mouse


Ne extindem cu personajul nostru animat și în alte încăperi. Amenajarea băii pentru copii poate reprezenta o etapă dificilă. Însă dacă pleci de la o culoare, un element sau personaj, decorarea devine mai simplă. Fii atent la forma faianței, dar și la cromatica specifică roșu-alb-negru și puțin galben.


În ciuda liniilor simple pe care le-ai ales în amenajarea biroului, nu poți renunța la personajul preferat al copiilor. Un tablou cu zâmbărețul Mickey Mouse ii va binedispune pe cei mici și studioși.


Pentru copii și părinți


Chiar și în living am adăugat obiecte decorative care să ne conducă în lumea desenelor animate. Spațiul de deasupra șemineului a fost rezervat unui tablou nonconformist cu Mickey Mouse. Petele de culoare se regăsesc atât în cromatica pernelor decorative, cât și în designul celorlalte elemente decorative. Astfel, am amenajat un living primitor și jucăuș.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI