TIOR

1 dormitor, 2 frati si idei practice pentru parinti

Frații vor avea întotdeauna ceva de împărțit. Cum rămâne cu dormitorul împărțit la doi? Părinții vor încerca soluții de home design care să ofere același confort copiilor și să împartă în mod egal spațiul din dormitor. Astfel, amenajarea dormitorului pentru copii poate avea la bază regulile simetriei și bunei înțelegeri între frați. Iată cum:

O soră și un frate

Un spațiu ce urmează a fi împărțit de către o soră și un frate poate reprezenta o provocare pentru părinți. Un dormitor comun celor doi frați trebuie să răspundă nevoilor fiecăruia în parte. Primul pas constă în alegerea unei cromatici potrivită atât pentru fete, cât și pentru băieți. Elementele principale ale camerei: pereți, covor, mobilă, toate se pot îndrepta către un amestec de culori de gen neutru.

Potrivire de stil

Câteva astfel de combinații pot fi: alb-gri, turcoaz-alb, de asemenea, culori primare potrivindu-se tipului de dormitor comun. Completarea unei palete cromatice bazate pe gri și alb poate fi adusă de o nuanță energica, precum galbenul. În ceea ce privește vizualul atractiv, ne putem orienta către dungi, modele în zig-zag, accentul fiind asupra formelor geometrice.

În final, este de dorit ca stilul decorativ să fie potrivit ambilor copii. De aceea, poți urmări orice detaliu ce i-ar putea determina să se bucure de amenajarea special făcută pentru ei. Selectarea mobilei poate fi rezumată la piese cu linii curate și fără o temă decorativă.

Accesorii pentru amândoi

Selectează elemente de design care să se potrivească ambilor frați. Un plus de personalitate poate fi adusă o dată cu accesoriile ce marchează numele lor sau ideea de fată și băiat. Încearcă să te folosești de culoarea dominantă din încăpere. De exemplu, dacă te orientezi către roșu, poți face mai ușor diferența de gen. Băiatul se poate bucura de o lenjerie de pat roșie, cu modele de mașini de Formula 1, în timp ce fetița poate avea o lenjerie cu inimioare sau flori, păstrând aceeași cromatică.

Vârste diferite – o problemă?

O altă problemă întâmpinată de părinți, dar a cărei soluții o poți găsi în galeria foto, se referă la diferența de vârstă între copii. Locul de joacă amenajat în comun reprezintă una dintre variantele decorative ce vor aduce momente de bucurie ambilor frați, indiferent de vârstă. În acest sens, spațiile pentru depozitarea jucăriilor pot fi organizate diferit. Pentru fratele cel mare, pe rafturile superioare, în timp ce pentru fratele mai mic, pe rafturile cele mai aproape de podea.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI