TIOR

Va doriti culorile toamnei in propria casa?

Va doriti culorile toamnei in propria casa?

Toamna se aproprie cu pași repezi la fel și renovarea casei. Anotimpul aduce multe culori de unde vă puteți inspira pentru casa voastră. Credeți că puteți aduce toamna în bucătărie? Noi vă oferim câteva sfaturi pentru a afla cum să vă amenajați bucătăria.

Ce culori alegem?

Puteți opta pentru diferite nuanțe pentru vopsiea pereților precum: maro-ciocolatiu, galben-auriu, portocaliu-ars, ruginiu, crem suav, piersică-pală, cafeniu-închis sunt doar câteva dintre nuanțele potrivite pentru bucătăria casei. Mai mult, dacă vă place ocru sau roșu-ruginit și acestea sunt nuanțe nemaipomenite care se potrivesc în bucătărie. Vă puteți inspira din întreaga natură pentru a face schimbările dorite în casă. Dacă tot v-ați decis să renovați bucătăria, acum este momentul să aduceți căldura și culorile toamnei în încăpere. Alegeți nuanța care vă oferă confort și liniște. Coloristica toamnei este generoasă așa că nu vă faceți probleme în această privință. Nuanțele neutre sunt cele mai recomandate, deoarece oferă o stare de bine și de relaxare.

Reguli de bază

Trebuie să țineți cont de câteva reguli de bază în momentul în care doriți să vă jucați cu culorile tomnatice în bucătărie. Nu încărcați încăperea cu mobilier prea colorat. Încercați să echilibrați întreg decorul pentru a crea un design plăcut. Folosiți cromatica discret și elegant. Respectați proporția 60/30/30, din care 60% reprezintă nuanța pereților, 30% reprezintă culoarea mobilierului și 30% reprezintă nuanța aleasă pentru parchet și alte decorațiuni care îmbracă spațiul.

În cazul în care nu reușiți să îmbinați culorile cu gust, apelați la un specialist pentru a vă amenaja bucătăria așa cum vă doriți. Alegeți elemente de decor discrete pentru bucătărie. Este bine să țineți cont și de buget pentru că acesta vă dictează ce anume vă permiteți să achiziționați și ce nu.

Decoruri

Alege pentru bucătărie dovleci decorativi din ceramică. Covorul din bucătărie în nuanțe de cărămiziu, verde și portocaliu este ideal. Aegeti un covor de mijloc pe rotund. Merele proaspete din bucătărie oferă miresme unice și în același timp un decor aparte lângă toate celelalte culori. Lângă mere puteți alege din propria grădină câteva gutui sau alte fructe proaspete de toamnă.

Optați pentru flori la ghiveci, de preferat flori de toamnă. Micile detalii fac dintr-un spațiu simplu o adevărată bucătărie modernă în ton cu vremea de afară.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI