TIOR

Un strop de verde in bucatarie vine cu o doza de energie

Miroase a primăvară, soarele strălucește, iar în jur natura se bucură de verdele ei crud. Dacă stăm bine să ne gândim la noile ansamblurile rezidențiale din Ilfov, toate se bucură de prospețimea grădinii din jurul case. De aceea, ne-am propus să aducem măcar culoare energiei în bucătărie. Poți urmări galeria foto pentru sugestii cât mai concrete în ceea ce privește amenajarea bucătăriei.

Bucătărie primăvăratică

Ne-am decis asupra anotimpului pe care îl vom sugera cu ajutorul unei amenajări interioare deosebite. Primăvară în loc de toamnă, dacă vorbim despre o bucătărie mohorâtă sau iarnă, dacă ne referim la bucătăriile albe în totalitate. Unei bucătării primăvăratice nu trebuie să îi lipsească verdele, care se poate regăsi în gresia sau sticla folosită în decorarea peretelui din dreptul locului pentru gătit.

Util și estetic

Desigur, fundalul utilizat în bucătărie are o dublă funcție. Pe lângă importanța pe care o deține în protejarea peretelui împotriva stropilor și murdăriei, are și o atrăgătoare funcție estetică. Nuanțele vesele, inspirate de natură, conduc cu ușurință către un decor proaspăt. Verdele funcționează de minune pe suprafața unui perete, oferindu-ți posibilitatea să optezi pentru o amenajare modernă a bucătăriei.

„Verdeață” interior-exterior

Amenajările de bucătării cu deschidere către o zonă de aer liber fac o trecere de la verdele din interior către verdele din exterior. Energia din interior se întrepătrunde cu cea exterioară într-un tot unitar. În plus, este indicat să creezi o legătură puternică între tonurile de lemn ale podelei, cu cele ale mobilierului, astfel încât să pară accesorizate cu elemente verzi.

Balans între nuanțe

Dacă optezi pentru nuanțe îndrăznețe de verde, ia în considerare să realizezi un balans cromatic adecvat. Încearcă să utilizezi elemenete de mici dimensiuni, folosind același ton de verde, pentru o integrare în ceea ce privește restul decorului din bucătărie. Conferă luminozitate bucătăriei printr-un blat neutru și piese de mobilier în maro închis.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI