TIOR

Trucuri pentru remodelarea bucatariei

„It’s the little things“, ar zice americanii. Şi într-adevăr, în bucătărie şi în baie parcă este cel mai important ca numai câteva detalii să fie perfecte. Toate bucătăriile au chiuvete, mese şi frigidere, dar nu toate bucătăriile arată perfect şi nu toate bucătăriile sunt uşor şi plăcut de utilizat. Cum să îţi faci bucătăria să fie şi mai prietenoasă? Uite aici câteva idei! 

 

Chiuvetă cu dozator de detergent de vase şi două cuve

 

Nu este mare chin să ridici recipientul de detergent şi să pui pe burete de fiecare dată când vrei să speli vasele, dar este chiar mai uşor să apeşi puţin şi să curgă detergenul, este mai uşor de curăţat şi arată mai bine. De ce să nu vrei un dozator de detergent de vase încorporat în chiuvetă sau în masca acesteia?

 

Cât despre cele două cuve... Sunt necesare! Nu vitale, dar necesare: o cuvă pentru vase de spălat, una pentru vase clăbucite şi de clătit sau o cuvă pentru spălat vase, una pentru scurs vase sau o cuvă pentru spălat vase, o cuvă pentru spălat şi curăţat alimente. Vezi câte posibilităţi? Trebuie două cuve!

 

Sertare perfecte

 

Sertarele perfecte sunt acelea care sunt perfect compartimentate: ele au un loc pentru linguriţe scurte, un loc pentru linguriţe lungi, un loc pentru cuţite, un loc pentru linguri, un loc pentru furculiţe, un loc pentru zdrobitorul de usturoi şi desfăcătorul de conserve şi un loc pentru spatule, făcăleţ şi polonic. Nu neapărat în ordinea aceasta.

 

Dar cu adevărat perfecte sunt cele care sunt compartimentate perfect şi se închid uşor pentru că au sistem de închidere cu amortizor: împingi puţin şi sertarul se retrage încet până la închiderea totală sau împingi puternic, dar sertarul nu se trânteşte. Niciodată. Niciodată. Perfect!

 

Dulapuri cu sertare mari, cu uşi mari şi cu lumini

 

Mai ales în bucătăriile din casele pentru familii întregi sau din casele pasionaţilor de gătit, este necesar ca dulapurile să aibă multe compartimente, de diferite dimensiuni şi forme, iar dacă acestea sunt sertare este cu atât mai bine!

 

Utilitatea luminilor nu mai trebuie dezbătută, nu-i aşa? Cu toţii ştim că trebuie să ai lumină şi pe suprafaţa unde pregăteşti alimentele pentru gătit, şi unde le găteşti, şi unde le serveşti, şi unde cureţi vasele. Mai precis, trebuie să fie lumină peste tot. Trăiască spoturile luminoase!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI