TIOR

Tot ce-ti poti dori in bucatarie

În bucătărie te poţi folosi de tot felul de instrumente, accesorii şi elemente de arhitectură pentru a-ţi spori confortul. Care ar fi lucrurile pe care ţi le-ai putea dori în bucătărie? Atunci când nu poţi angaja un bucătar talentat, vei avea nevoie de o listă cu lucruri care îţi pot face treaba mai uşoară sau mai plăcută, iar dacă îţi uşurează treaba în timp ce o face mai plăcută, atunci este chiar cu atât mai bine.

 

Noi am întocmit o scurtă listă pentru a te inspira în alegerea acelor detalii pentru amenajarea eficientă a unei bucătării chic.

 

Culmea, s-ar putea să îţi placă mai mult o bucătărie mai mică.

 

Mai ales dacă nu ai o familie numeroasă şi dacă preferi să nu stai foarte mult în bucătărie, ba chiar să şi luaţi masa în altă zonă din casă, atunci s-ar putea să îţi convină mai bine să nu amenajezi o bucătărie prea mare. Important este ca toate electrocasnicele prezente în bucătărie să aibă toate funcţiile de care ai putea avea nevoie, fără să încerci să transformi bucătăria locuinţei tale într-o bucătărie industrială sau într-o bucătărie pentru cantină sau pentru master chef. Este simplu: unii pur şi simplu se descurcă mai bine cu mai puţin, într-un spaţiu mic, adaptat ritmului şi stilului lor.

 

Dacă îţi plac influenţele occidentale, s-ar putea să îţi doreşti acces direct afară.

 

Indiferent că din bucătărie ieşi pe terasă ori în grădină, poate fi foarte plăcut să mergi să iei masa afară, mai ales atunci când vremea este prietenoasă şi când bucătăria este suficient de aproape de exterior pentru a nu risca să faci dâre de mâncare prin toată casa.

 

Iluminatul artificial trebuie adaptat.

 

Dacă bucătăria nu are ferestre destul de mari sau dacă poziţionezi mobilierul în aşa fel încât fură cumva din luminozitatea bucătăriei, trebuie să compensezi acest lucru prin corpuri de iluminat poziţionate corect. De exemplu, poate fi mai bine să îţi iluminezi bucătăria cu lustre suspendate alternate cu neoane, dar în unele cazuri va fi nevoie cu siguranţă de spoturi luminoase aşezate dedesuptul dulapurilor suspentdate, aşa încât să ai vizibilitate perfectă atunci când pregăteşti mâncarea.

 

Chiuvetele cu două cuve sunt ajutoare de încredere.

 

Dacă ai o chiuvetă cu o singură cuvă, te poţi obişnui cu ideea, dar este şi mai bine când ai o chiuvetă cu două cuve: într-o cuvă poţi spăla vasele, iar în cealaltă le vei pune la scurs sau într-o cuvă pui vasele la spălat şi în cealaltă pregăteşti mai departe alimentele necesare pentru mâncarea la care munceşti atunci când nu ai timp de spălat vase.

 

Ia în considerare aparatele mai noi.

 

De exemplu, în locul aragazului vechi care funcţionează bine, poate îţi doreşti un aragaz nou cu aprindere electrică sau cu un cuptor cu temporizator, alarmă şi termometru sau în locul aragazului clasic o plită. Poate îţi doreşti chiar şi o maşină de spălat vase şi poate vreo doi roboţi de bucătărie. Infomează-te pentru a-ţi spori confortul de acasă.

 

Pentru mai multe recomandări pentru amenajarea bucătăriei, dă click aici

 

Sursa foto: houzz.com 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI