TIOR

Tapetul – cum poate fi „purtat” cu stil in bucatarie

Dormitoare, camere de zi sau băi pot avea în comun suprafețe intens colorate. Oare atunci când ne orientăm către amenajarea bucătăriei, putem să vorbim de aceeași libertate decorativă? Neașteptat, dar da. Chiar dacă sunt greu de găsit astfel de amenajări îndrăznețe, nu sunt imposibil de pus în practică, ci chiar recomandate pentru a sparge un pic monotonia amenajărilor interioare din fiecare casă.

Decor de bucătărie

Cel mai adesea întâlnim un aspect simplu în bucătărie, însă o doză de nebunie nu strică niciodată. Specialiștii în home design propun să îi acordăm o șansă tapetului care pare de mult uitat pe rafturile magazinelor. În galeria noastră foto am adunat o serie de fotografii pentru a-ți crea o idee despre cum ar putea arăta cele mai potrivite idei de amenajări bucătării.

Spațiu original

Nu poți deveni original dacă nu încerci și lucruri care nu s-au prea făcut în activitatea pe care o desfășori. Acum, dacă tot vorbim despre amenajarea bucătăriei, îndrăznește și optează pentru originalitate. Un soi de tapet personalizat poate aduce un aer diferit întregii bucătării. Ținta este să creezi un spațiu optim atât din punct de vedere al funcționalității, cât mai ales al esteticii. Tot ochii sunt cei care își dau acordul final asupra amenajării interioare.

Tranziția către bucătărie

Pașii de tranziție către tapetarea bucătăriei sunt realizați cu inspirație, dar în doze mici. În timp ce pentru o cameră de zi sau un dormitor suntem obișnuiți cu o tapetare integrală, în cazul bucătăriei vorbim despre un singur perete sau doar spațiul din spatele blatului pentru gătit. Nu spunem că acestea sunt limitele, ci doar că atât a fost realizat până în prezent în majoritatea cazurilor.

Peretele accent

Un perete colorat și texturat va fi accentul de care o amenajare simplă a bucătăriei are nevoie. Prindem curaj cu un perete tapetat oferind personalitate spațiului de gătit și servit masa. Un element de home design neubișnuit pentru bucătărie, așa cum este tapetul, pare a fi un truc de împrospătare a unei bucătării ce nu mai inspira actualitate.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI