TIOR

Sugestii pentru dulapioare chic

În amenajarea bucătăriei, este important să alegi câteva elemente deosebite pentru a obţine un aspect plăcut şi nu tocmai banal în acelaşi timp. Pentru acest lucru, este recomandat să iei în considerare şi alegerea unui mobilier aparte, nu numai a unor culori sau texturi aparte.

 

De exemplu, ar trebui să iei în considerare alegerea unor dulapuri de bucătărie care au un aspect familiar sau, şi mai bine, un aspect familial: să aibă acel ceva care te va ajuta să transformi bucătăria dintr-o simplă cameră pentru gătit într-o cameră dedicată familiei. Noi avem câteva sugestii...

 

Dulapuri cu uşi cu vitralii

 

Nu vom recomanda niciodată să afişezi în interiorul căminului tău vitralii din acelea cu aspect sau picturi religioase. Totuşi, modelele ce pot fi dat vitraliilor diferă destul de mult încât să poţi alege un model potrivit pentru dulapurile din bucătărie.

 

Vitraliile vor oferi bucătăriei tale un aer primitor, călduros, aşa cum trebuie să fie într-o bucătărie. Alege mai ales culori calde pentru aceste picturi pe sticlă, asortează-le cu o culoare neutră (bej, crem sau maro) pentru părţile din lemn sau placaj, iar înfăţişarea dulapurilor tale va fi şi mai plăcută.

 

Dulapuri cu multe casete, de diferite dimensiuni

 

Dulapuri diferite sau nu, de culori diferite sau nu, de dimensiuni diferite sau nu – totuşi, toate ar trebui să aibă ceva în comun: ori culoarea, ori dimensiunile, ori materialul... ori să aibă cu toatele nu uşi şi rafturi, ci casete unde să aşezi produsele ce trebuie depozitate în bucătărie.

 

Dulapuri cu diferite uşi culisante

 

Dacă nu îţi place ca „averea“ ta să fie expusă, atunci ai nevoie de uşi. Dacă nu îţi place nici ideea vitraliilor, atunci trebuie să fie uşi care să fie în întregime din material (plastic, lemn, placaj sau metal). Totuşi, cum le faci să fie speciale?

 

Există două modalităţi care, în plus, pot fi combinate: un mod deosebit de deschidere şi culori diferite. Modul de deschidere poate presupune culisare, pliere sau rabatare, iar culori diferite... probabil ştii ce înseamnă, dar ţi-ar plăcea ca fiecare uşă a dulapurilor tale să fie într-o altă culoare sau în două culori care să alterneze?

 

O bucătărie, două nuanţe puternice

 

Va trebui, probabil, să îl faci la comandă, dar gândeşte-te numai la cât de bine ar arăta în bucătăria ta (mai ales dacă este una spaţioasă) un dulap masiv în două nuanţe intense: pot fi nuanţe derivate din aceeaşi culoare (turcoaz şi bleu sau albastru electric, galben muştar şi galben pui etc) sau nuanţe derivate din alte culori (roz şi verde crud, portocaliu şi verde închis etc).

 

Dulap cu suprafeţe din tablă de scris

 

Nu ar fi drăguţ ca tu şi cei din familia ta să vă lăsaţi mesaje simpatice şi pline de iubire pe bileţele ce nu se dezlipesc oricând vor ele? Alege dulapuri cu suprafeţe din tablă de scris, indiferent că este pentru cretă sau pentru marker-e speciale. În plus, acest tip de suprafaţă te va ajuta la etichetare: poţi scrie pe fiecare uşă ce se ascunde în spatele ei: farfurii, căni, pahare, castroane, tacâmuri, condimente, „chestii“ etc. Alături de „etichete“ poţi face câte un desen simpatic.

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI