TIOR

Simplitate desavarsita in bucatarii elegante

Fie că sunteți un maestru bucătar sau doar vreți un loc confortabil, dar elegant, unde să vă bucurați de mâncarea comandată seara trecută, amenajarea bucătăriei este un detaliu important. Camerele pe care vi le prezentăm astăzi nu sunt doar elegante, dar fiecare celebrează propria versiune de simplitate, cu linii clare, texturi elegante și nuanțe neutre.

Bucătăria este încăperea din locuință unde ordinea și curățenia trebuie să fie la ele acasă, iar acest lucru este necesar să se reflecte și în cadrul design-ului. Vă prezentăm astăzi câteva idei pentru o bucătărie simplă, dar elegantă, unde vă veți putea bucura de confortul sporit al unui design practic. 
  
Gri și alb 
  
Griurile reci și nuanțele cremoase de alb sunt culorile perfecte pentru a relaxa o bucătărie modernă. Nuanțelor neutre li se pot adăuga accente viu-colorate de galben lucios, verde aprins sau violet puternic, pentru un plus de strălucire sau culoare. Accentele colorate pot fi picătura de moderism ce scot bucătăria din anonimat. 
  
Măsuță surpriză 
  
De multe ori, o masă mare este un detaliu dificil de realizat într-o bucătărie de dimensiuni reduse. Cu toate acestea, o măsuță cu două picioare ce pleacă din capătul blatului de bucătărie este o alternativă elegantă pentru cei care nu își permit risipirea niciunui centrimetru. 
  
Alb și lemn 
  
Am discutat despre combinația de alb și lemn și într-un articol anterior. Albul este simbolul purității și al păcii, iar lemnul este materialul prim preferat în cadrul amenajărilor de bucătarii. Combinate, aceste două elemente asigură simplitatea elegantă a unei bucătarii moderne. Rafturi din lemn deschis și blaturi lucioase de un alb imaculat vor fi contrastul perfect între clasic și modern. 
  
Printr-un covor

Când numărul de camere este limitat, ca și spațiul, este evident că o cameră specială pentru dining u este o opțiune. Dar vă puteți amenaja locul pentru dining chiar în bucătărie, prin amplasarea unei mese rotunde pe un covor circular. Astfel, veți avea toată familia la masă și vă veți putea bucura de mâncarea delicioasă , la preparea căreia vor asista toți membrii familiei.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI