TIOR

Renovare din culoare pentru bucatarie - o splendoare

Să fie dormitorul încăperea în care ne petrecem cel mai mult timp? Într-adevăr, atunci când vorbim despre amenajări dormitoare, știm totuși că timpul petrecut în această cameră este cel din lumea viselor. În living ne relaxăm o mare parte din timpul nostru liber. Dar când nu dormim și nici nu ne uităm la TV, ce încăpere răspunde nevoilor noastre de gătit și mîncat în familie, dacă nu bucătăria?

Ei bine, astăzi ne rezervăm mai mult timp discuțiilor legate de cum ar trebuie să arate cele mai potrivite amenajări de bucătării. Și, să nu uităm, cele mai frumos colorate.

Pentru bucătari și nu numai

Bucătăria trebuie să fie un spațiu ce oferă o atmosferă inspirațională până și celor cărora nu le place să petreacă foarte mult timp gătind. Nu mai spunem de cei care iubesc domeniul culinar. După cum bine știm, bucătăria este atât locul destinat gătitului, dar și servirii mesei împreună cu cei dragi.

De aceea, această cameră are un dublu rol în amenajarea locuinței, având misiunea de a avea un aspect estetic primitor. Fără culorile potrivite, însă, este greu de transformat o bucătărie plictisitoare într-una molipsitoare pentru cele mai reușite rețete și mese în familie.

Alegerea culorilor

De cele mai multe ori, răspunsul este la noi, cei care ne dorim o actualizare a bucătăriei. Acum este momentul să ne gândim ce culori ne plac și pe care ne-am dori să le avem aproape de noi, în spațiul pentru gătit. Să nu uităm că și stilul decorativ, modern sau tradiționalist, ne va orienta atenția către cele mai potrivite culori.

O cromatică stridentă se poate regăsi în blatul de bucătărie, întregul mobilier sau doar scaunele din spațiul unde servim masa. Nu vorbim despre restricții cromatice, căci specialiștii în home design susțin culori și stiluri diferite în cazul acelorași piese de mobilier din bucătărie.

Bucătărie primitoare

Fii orientat către creearea unei stări de spirit în bucătărie. Ideal este să fie primitoare și nu șocantă din punct de vedere cromatic. Bineînțeles că designul întregii locuințe trebuie să aibă și anumite nuanțe de legătură, însă dacă îți dorești ca bucătăria să fie încăperea care sparge gheața, noi te susținem. Ideile îndrăznețe vor atrage întotdeauna privirile.

Deloc plictisitoare

În ciuda aparențelor, amenajarea unei bucătării cu ajutorul unei palete cromatice neutre nu reprezintă un design plictisitor. Culorile neutre, asociate cu podele din lemn masiv, corpuri de iluminat atrăgătoare și finisaje bogate pot susține o bucătărie care radiază a culoare.

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI