TIOR

Reconditionare pentru o bucatarie moderna

Cum aduci la viaţă o bucătărie veche cu aspect învechit ca să o faci să arate ca o bucătărie modernă? Sigur, va trebui să faci câteva schimbări şi să investeşti... timp şi bani şi energie. De altfel, de astfel de investiţii va fi nevoie de fiecare dată când vrei să faci o schimbare acasă. Aşadar... cam ce ai putea schimba într-o bucătărie?

 

Vopseşte dulapurile.

Sigur, poţi schimba cu totul dulapurile cu unele noi, care să aibă alte dimensiuni sau alt model, alte culori sau oricum ţi le doreşti. Mai simplu s-ar putea să fie să le vopseşti şi, cu siguranţă, vei cheltui mai puţin. Dacă aveau o culoare neutră, vopseşte-le întâi cu totul în alb. Ulterior, vei putea să te joci cu culorile oricum îţi doreşti. Vei putea desena modele vegetale sau vei putea vopsi câte o uşiţă sau un sertar cu o culoare intensă, aşa cum arată bucătăria remodelată din galeria foto.

 

Schimbă blatul.

 

Dacă ai vopsit dulapurile, nu ar fi rău să schimbi şi blatul dulapurilor: ori într-una dintre culorile vopselei alese, ori într-o culoare puternică ce ar putea contrasta puternic cu una dintre culori. Mai multe despre blatul de bucătărie poţi citi aici, aşa încât să ai cât mai multe surse de inspiraţie şi să deţii cât mai multe informaţii despre variantele pe care le-ai putea avea atunci când alegi blatul.

 

Reorganizează spaţiile de depozitare.

 

Dacă ai nevoie de o reamenajare a bucătăriei, poate că ar fi nevoie, de fapt, şi de o reorganizare a spaţiului de care dispui în bucătărie, a felului în care îţi aşezi lucrurile. Poate comanzi şi câteva corpuri în plus, aşa încât să ai chiar mai mult spaţiu în care să depozitezi conserve, cereale, condimente şi diferite alte alimente ce trebuie păstrate la îndemână în bucătărie.

 

Schimbă corpurile de iluminat.

 

Întotdeauna este mai bine să optezi pentru corpuri de iluminat cât mai deschise la culoare, aşa încât să poată propaga cât mai multă lumină. După cum poţi observa, în vechea bucătărie corpurile de iluminat au abajururi negre, ceea ce nu era deloc eficient. Efectul vizual după schimbarea abajururilor cu unele albe va fi de relaxare a privirii, iar bucătăria ta va fi mult mai primitoare şi mai bine luminată.

 

Eventual, poţi înmulţi sau diversifica tipul corpurilor de iluminat: spoturile luminoase instalate sub dulapurile suspendate vor fi întotdeauna o idee bună, cu atât mai mult în bucătărie.

 

Sursa foto: houzz.com, ©Hunter & Company

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI