TIOR

Rafinament si eleganta in bucataria open space

Bucătăriile amenajate în regim open space sunt cerute de foarte multe persoane. Cei care vor mai mult spațiu și o deschidere către living, optează pentru o bucătărie open space. Noi vă propunem câteva idei pentru amenajarea bucătăriei într-un stil plin de rafinament și eleganță.

Avantajele bucătăriei open space

O deschidere a bucătăriei spre living este practică și modernă. Dacă bucătăria este mică, ai mai multe motive să apelezi la o amenajare în regim open space. În momentul în care bucătăria se unește cu livingul, spațiul devine mai luminos și mai aerisit. Mai mult decât atât, poți amenaja mobilierul mult mai ușor. Poți petrece timpul cu prietenii tăi în timp ce gătești fără să te simți izolat.

Persoanele care gătesc pot urmări filmul preferat chiar din bucătărie. În acest fel, nu mai este nevoie să amenajați un televizor în bucătărie și câștigați mai mult spațiu.

Sfaturi utile

Nu uitați că pentru a amenajarea unui spațiu open space aveți nevoie de avize pentru demolarea pereților. După ce obțineți această aprobare puteți începe să demolați și mai apoi să amenajați. Nu încercați să faceți asta fără avize, deoarece riscați să obțineți o amendă.

Încercă să alegi un pațiu pentru bucătăria ta lângă fereastră. Este important să poți aerisi bucătăria rapid. Mai mult, optează pentru o hotă performantă pentru a absoarbe toate mirosurile atunci când gătești. Este neplăcut ca mirosurile să se ducă în toată casa și să se impregneze în canapea și în haine.

În ceea ce privește detaliile, alege gresie pentru pardoseala bucătărie dar și pentru pardoseala din living. Dacă nu îți dorești gresie peste tot, alege gresie pentru bucătărie și parchet pentru living.

Alege să serviți masa în living! Renunță la masa din bucătărie și achiziționează o masă mai mare pentru living.

Pentru a ilumina bucătăria poți alege o aplică, dar pentru living poți alege o lustră suspendată care să se potrivească cu întregul decor din living. Această lustră luminează toată cameră și pune în evidență piesele de mobilier, dar și decorul sofisticat. Mai mult, poți alege spoturi pentru arcada care face trecerea din bucătărie în living. În felul acesta pui în evidență amenajarea în regim open space.

Folosește-te de această trecere open space și amenajează un mic bar. Așează două scaune și un blat de marfură. Spțiul de jos folosește-l pentru depozitarea sticlelor cu alcool.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea bucătăriei puteți intra în secțiunea Amenajări bucătării.

Sursa foto: casadex.ro, renovat.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI