TIOR

Povestea unei bucatarii cu mozaic

Îți dorești un finisaj deosebit pentru bucătăria ta? Dacă sunteți o persoană care acordă atenție detaliilor și iubește impecabilul, atunci trebuie să alegeți mozaicul din sticlă pentru amenajarea bucătăriei.

De ce să alegem mozaicul pentru bucătărie?

Mozaicul este foarte popular atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei. Se potrivește de minune pentru placarea bucătăriilor, băilor și a pișcinelor.

Dacă doriți ceva mai mult rafinament, alegeți mozaicul de sticlă. În acest caz, este nevoie să apelați la un specialist, deoarece este mai dificil de montat. Cu ajutorul mozaicului și a sticlei se pot crea peisaje ceva mai complicate, dar care arată foarte bine. Designul unic atrage privirile tuturor. Sticla este mai pretențioasă și necesită ceva mai multă atenție la curățare. Această combinație este una de lux, cu detalii originale. Mozaicul de stică este plină de eleganță și stil.

Avantajele mozaicului

Trebuie să știți că există anumite avantaje atunci când alegeți să folosiți mozaicul pentru bucătăria dumneavoastră. De exemplu, fiecare persoană iți amenajează bucătăria manual cu mozaic. În acest fel, îți poți da frâu liber imaginției. Cu ajutorul acestui mozaic, poți transmite ce mesaj vrei tu și poți face o atmosferă după bunul plac. Un alt avantaj îl reprezintă impermeabilitatea. Mozaicul se comportă la fel ca faianța. Mai mult, se curăță foarte ușor fără bătăi de cap.

Învestiția nu este una costisitoare. În cazul în care se sprge, se poate înlocui cu ușurință. Efotul depus pentru înlocuire nu este mare și costurile sunt mici, așa cum am menționat.

Dacă nu aveți îndemânare, mozaicul este o idee bună! Nu este nevoie de talent pentru a monta mozaicul în bucătărie. Este nevoie doar de imaginție. Alegeți un model simplu sau improvizați unul pe moment. Chiar dacă nu alegeți un model anume, nu este nicio problemă. Optați pentru culori neutre și va arăta senzațional chiar fără model.

Mozaicul de sticlă

În schimb, mozaicul din sticlă împlică mai mule costuri. Se găsește în orice formă și în orice dimensiune. Culorile sunt foarte multe și modelele la fel. Puteți alege unul din modelele cu flori sau animale.  Acest mozaic de sticlă se potrivește și pe podea.

Mozaicul din sticlă este rezistent la mucegai și la pete. Desigur, necesită o atenție mai sporită și trebuie curățat des. Acest tip de mozaic este rezistent la soluții chimice de curățare fără se deterioreze.  Sticla este cea care oferă luminozitate buctăriei. Dacă încăperea este foarte întunecată, mozacul de sticlă este o soluție bună pentru luminarea spațiului. Strălucirea mozaicului este unică. Niciun alt material ales pentru amenajarea bucătăriei nu poate face acest lucru.

Pentru mai multe idei de amenajare a bucătăriei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Sursa foto: casadex.ro, freshhome.ro, edil-italy.ro, ssabimpex.ro

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI