TIOR

Pandantive pentru case in bucatarii luminoase

Modalitățile diferite de iluminare a bucătăriei vor aduce casei tale modernizarea de care are nevoie. Fiind vorba de o încăpere unde lumina este necesară în orice moment al zilei, vom opta pentru un iluminat funcțional, dar și estetic. Dacă bucătăria nu necesită o reamenajare majoră, poți adăuga o doză de stil spațiului cu ajutorul unor obiecte de iluminat moderne.

Iluminat uniform

LED-uri instalate deasupra blatului din bucătăriei, pe suprafața interioară a dulapurilor suspendate, realizează o iluminare uniformă a zonei pentru gătit. Lumina oferită de LED-uri poate avea intensități diferite, în funcție de atmosfera pe care dorești să o creezi și necesitatea de a avea o zona mai mult sau mai puțin luminoasă. Pentru un aspect îngijit al zonei din jurul dulapului, poți opta, așa cum am precizat anterior, pentru integrarea sistemului de iluminat în mobilier.

Lumină pentru gătit

Lumina instalată în dulapuri, dacă o putem numi astfel, are o utilitate sporită. Mai exact, dacă blatul de bucătărie este poziționat în raza de lumină, este tot ce ai nevoie. În schimb, dacă suprafața de gătit este cea din mijlocul încăperii, atunci va trebui să optezi pentru un sistem de iluminat susținut din tavan, până în apropierea blatului din bucătărie. Acesta poate fi alcătuit din trei surse de lumină, învăluite într-un design modern.

Tavan cu pandantive

Bucătăria ce beneficiază de spațiul de gătit în mijlocul camerei îți sugerează unde ar trebui să fie și cea mai luminată zonă. Le numim pandantive, căci lustrele vin din tavan asemenea unor bijuterii, înfrumusețând și luminând încăperea. Materialele metalice adaugă stil amenajării bucătăriei, reprezentând totodată o ancoră ce oferă întreaga susținere a decorului din spațiul destinat gătitului.

Lumină cu direcționare

În cazul în care o singură lumină în plafon nu oferă bucătăriei soluția ideală de iluminat, poți alege un sistem de iluminare cu direcționare. Astfel, fiecare colț al camerei poate fi luminat exact cât ai nevoie. Impactul va fi de efect estetic, dar și funcțional. Designul bucătăriei va fi echilibrat cu cel al iluminatului special ales.

Sursa foto: freshome.com  

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI