TIOR

O masa bine amenajata pentru oaspeti

Tu unde servești masa împreună cu familia? În bucătărie sau dinning room. Până la urmă, totul depinde de spațiul pe care îl ai disponibil, dar și de preferințe. Fie că bucătăria este suficient de încăpătoare pentru întreaga familie, fie ai o cameră special amenajată, trebuie să te poți bucura de un design proaspăt și modern.


Pe lângă mobilierul și accesoriilor din camera de servit masa, cel mai important element este, bineînțeles, masa. În continuare îți vom oferi câteva idei de amenajare a mesei. Obiectivul nostru este obținerea unei atmosfere primitoare, potrivită momentelor petrecute împreună cu familia. O combinație de texturi, culori și accesorii poate crea un aranjament al mesei bogat și frumos.


Farfurii și pahare bine alese


Designul atractiv nu se rezumă la investirea unei sume mari de bani în tacâmuri, farfurii și șervețele. Poți să fii creativ prin adăugarea unei teme aranjamentului. Începi cu o farfurie, urmată de o alta de dimensiuni mai mici, iar în final așezați un castron colorat.


Un aspect stilizat îl poți realiza printr-o pereche de pahare, pentru vin și pentru apă. În plus, așează-le artistic într-un șervețel sau adaugă-le o sfoară argintie pentru a aduce o notă personală și specială.  


Acoperământ pentru masă


Fața de masă este opțională, dar demnă de menționat în situațiile în care se alege o temă specială de culoare sau se dorește acoperirea în întregime a mesei. În caz contrar, dacă masa este confecționată dintr-un lemn sau sticlă de calitate superioară, păstreaz-o la vedere. Folosește doar niște suporturi pentru farfurii, sunt suficiente.


Decorațiuni diverse


Un punct de interes într-un spațiu de servit masa ar putea fi reprezentat de un aranjament floral. Ia în considerare dimensiunea acestuia, întrucât nu îți dorești să îi încurce pe cei care servesc masa. Pe lângă flori poți adăuga lumănări, mici cristale sau pietre de râu.  


Obiectele decorative de pe masă nu cunosc limite. Fie că sunt figurine colorate, vaze mici, inele pentru șervețele, le poți asocia cu anotimpul sau cu o sărbătoare anume. Acestea vor aduce o notă personală, modernă ce vor atrage până și cei mai mofturoși musafiri.


Atmosferă romantică


Lumănările sunt o modalitate ușoară de a crea o atmosferă romantică sau pur și simplu una mai călduroasă pentru cei dragi. Plasate strategic, lângă obiecte mai strălucitoare, vor emana o lumină plăcută. Alege lumănări fără parfum pentru a nu incomoda în nici un fel participanții de la masă.


Fii îndrăzneț în amenajarea mesei și obține o atmosferă care să te caracterizeze. Mizează pe confortul tău, al familiei tale, dar și al musafirilor.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI