TIOR

Modificari fara ciocan

Poți schimba lucruri în lume fără pumni, poți schimba lucruri în casă fără ciocan. Este o lecție foarte importantă pentru persoanele impulsive. Bucătăria, de exemplu, este foarte ușor de modificat în totalitate prin schimbarea câtorva detalii și fără prea mult efort. Ești gata? Ia și notează...

 

Vopsește dulapurile!

 

Dacă sunt din lemn sau metal, dulapurile pot fi vopsite cu ușurință. Rezultatul? O bucătărie cu un aspect împrospătat și mult mai vesel. Poți să le vopsești într-o singură culoare, în culorile curcubeului, în degradé sau cu model, iar acesta, la rândul său poate avea atât de multe forme încât este inutil să le enumerăm.

 

Nu uita, important este să îți fie ție pe plac și să se potrivească și asorteze cu celelalte elemente din aceeași încăpere.

 

Schimbă blatul de pe bar...

 

În timp, blatul barului, al insulei sau al dulapului, se uzează, se zgârie, se pătează. Ar putea schimba întregul aspect al bucătăriei un blat nou. Alege unul care să se potrivească din punct de vedere cromatic mobilierului din această încăpere.

 

Să numim un nou "background"

 

Ai crede că nu contează prea mult culoarea pereților din bucătărie, pentru că nu prea se văd din cauza mobilierului voluminos. Totuși, încearcă să acoperi acei pereți cu un tapet frumos colorat sau să îi plachezi cu piatră naturală sau bucăți de cărămidă și ai să vezi că noua atmosferă va fi mult mai plăcută! Amintește-ți: detaliile contează.

 

Reorganizează conținutul dulapurilor

 

Mai ales dacă în bucătărie ai dulapuri deschise, felul în care organizezi conținutul lor poate deranja sau, dimpotrivă, poate crea un plus de confort. Dacă le schimbi ordinea, este un pas înainte către evitarea monotoniei și poate, cine știe, chiar va fi eficientă o nouă organizare.

 

Adaugă detalii prietenoase

 

Detaliile întotdeauna contează și da, știm că este a doua oară în acest articol când îți scriem lucrul acesta. Așază lângă suportul pentru vase o vază transparentă cu flori nemuritoare sau poate cu numai câteva crengi (simple sau vopsite). Alege modele simpatice pentru olivieră și solnițe, alege o față de masă colorată vesel, alege... Alege numai accesorii care să te facă să îți placă să petreci mai mult timp aici.

 

Bucătăria este ca o pictură: alege un centru de greutate

 

De exemplu, poți alege un scaun foarte mare sau foarte colorat sau poate un aragaz sau o mașină cu un colorit puternic. Astfel, orice privitor nu va mai avea încotro decât să privească acel obiect pe care tu îl alegi să fie centrul de greutate al camerei și nu va mai avea timp să vadă țevile rebele, urma de praf de sub dulap sau orice alt mic defect poți găsi bucătăriei tale.

 

Insula din mijlocul bucătăriei

 

Insula funcțională a fost subiectul unui întreg articol și acest lucru s-a întâmplat pentru că se dovedește, într-adevăr, foarte eficientă – mai ales în bucătăriile spațioase sau cele pătrate. Îi poți alege diferite forme și utilități, diferite funcționalități; o poți adapta pentru prezența unui animal de companie sau cea a unui copil – totul depinde de tine.

 

Sursa foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI