TIOR

Mobilier pentru stil, eficienta si confort in bucatarie

În special pentru familiile cu copii, este foarte greu să găseşti locurile potrivite pentru tot ce ai adunat în jurul casei şi să păstrezi şi destul spaţiu liber pentru a-ţi desfăşura activităţile de zi cu zi.

 

O banchetă cu lădiţă încorporată

 

Îţi aminteşti, probabil, despre recomandarea unui mobilier cu dublă utilizare – despre acest lucru este vorba şi acum. Pentru bucătărie, living sau dining, o banchetă îngustă, tapiţată, poate fi foarte utilă şi confortabilă, iar dedesupt îţi poţi depozita feţe de masă, cârpe de bucătărie sau diferite vase şi instrumente de gătit.

 

Astfel, rezolvi două probleme cu o singură piesă de mobilier: şi loc în care să te aşezi, şi loc în care să depozitezi diferite obiecte trebuincioase.

 

Un dulăpior pentru cărţile de bucate şi nu numai

 

În bucătărie, ai nevoie de un dulăpior fără uşi. În timpul în care tu găteşti, copilul tău îşi poate face temele şi va fi destul de aproape ca tu să îl poţi supraveghea şi, eventual, ajuta, fără să îţi neglijezi sarcinile zilnice.

 

Atunci când masa este gata, tu îţi poţi aşeza în acest dulăpior cărţile de bucate, iar micuţul tău îşi va aşeza, pe un alt raft, rechizitele.

 

Sertare multe şi de tot felul

 

Sertarele sunt necesare pentru tot felul de lucruri: saci de gunoi, pungi pentru alimente, tacâmuri, încărcătoare pentru telefoane, electronice şi electrocasnice. În funcţie de dimensiunile sertarelor, poţi depozita aici absolut orice fel de obiecte, inclusiv veselă şi vase de gătit.

 

Mobilier nu foarte masiv, dar confortabil

 

Trebuie să eficientizezi la maximum orice piesă de mobilier, aşa încât să poată satisface toate nevoile familiei tale şi să ocupe cât mai puţin spaţiu posibil. Asigură-te că sunt confortabile, dar nu prea masive: nici scaunele, nici masa, nici dulapurile nu trebuie să fie lucrate într-un mod masiv sau foarte late.

 

Pernuţe suplimentare pentru a câştiga câţiva centimetri

 

Nu este nevoie să cumperi mobilier special pentru cei mici. Lasă peste tot în casă pernuţe din materiale rezistente pe care să le aşezi pe canapea sau pe scaune pentru a-ţi ajuta copiii să folosească un scaun normal şi să ajungă la masă sau la birou. De asemenea, poţi alege câteva scăriţe sau taburete joase pe care cei mici să se suie pentru a ajunge la chiuvetă să se spele singuri pe mânuţe şi aşa mai departe.

 

O bucătărie "înarmată până în dinţi"

 

Ca de obicei, vom recomanda ca spaţii de depozitare să fie cât mai înalte: nu risipi niciun centimetru din potenţialele spaţii în care poţi să aşezi diferite obiecte. Uită-te şi în galeria foto pe care ţi-am pregătit-o şi observă dulapurile care sunt înalte până la tavan şi observă că nu este niciun loc liber – chiar dacă nu-ţi vine să crezi, cu siguranţă vei găsi ce să aşezi în fiecare spaţiu pe care îl vei construi şi asigura în bucătăria ta.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI