TIOR

Mici remodelari in bucatarie

Bucătăria are nevoie adesea de îmbunătăţiri, iar dacă nu este şi cazul bucătăriei tale, atunci vei vrea, la un moment dat, să o remodelezi pentru a împrospăta decorul. Desigur, tu ştii deja că nu este nevoie să schimbi toată bucătăria pentru a oferi acestei încăperi un aer proaspăt, iar noi îţi vom sugera câteva lucruri pe care le poţi face pentru a nu investi foarte mult şi a avea efecte maxime.

 

Schimbă chiuveta.

 

Nu este necesar să schimbi toată bucătăria ca să schimbi chiuveta. Ba dimpotrivă, este suficient să schimbi chiuveta (poate alegi una cu două cuve în locul chiuvetei cu o singură cuvă sau poate alegi o chiuvetă dintr-un alt material, care se potriveşte mai bine bucătăriei tale) pentru a împrospăta aspectul întregii bucătării. Poate că ţi se pare că exagerăm, dar nu ai decât să încerci. Iar dacă acest experiment nu ţi se pare suficient alege încă o sugestie dintre cele de mai jos.

 

Schimbă robinetul.

 

Am zis aici „schimbă robinetul” referindu-ne, de fapt, la bateria chiuvetei. Poţi să o schimbi chiar tu (se poate să nu fie nevoie de un instalator), dar nu uita să opreşti apa înainte de a trece la treabă şi nu te apuca dacă nu ştii dacă poţi termina ori ba. Alege o baterie cu personalitate, dar una care să fie destul de înaltă încât să nu te răneşti în ea când speli vasele.

 

Oferă o nouă faţă a dulapurilor din bucătărie.

 

Pentru împrospătarea aspectului bucătăriei dintr-o singură mutare şi foarte eficient, s-ar putea să îţi placă ideea schimbării la faţă a pieselor de mobilier cele mai voluminoase: dulapurile. Pentru acest lucru vei găsi mai multe sugestii aici.

 

Alege mânere noi pentru uşi şi mobilier.

 

Şi despre mânerele din bucătărie am mai discutat. Ţi-am dovedit cu acest articol că detaliile contează, aşa că, mai ales dacă faci mobilierul pentru bucătărie la comandă, ar fi bine să alegi mânere cu personalitate pentru fiecare dulap, dar şi pentru uşa bucătăriei, dacă aceasta există.

 

Organizează totul cu atenţie.

 

Depozitarea tuturor obiectelor necesare în bucătărie în spaţiul disponibil de obicei în bucătăriile din casele şi apartamentele de la noi (mai ales în cele vechi) este o adevărată provocare, dar sugestiile pe care le vei găsi aici ar trebui să îţi uşureze munca.

 

Înfiinţează un colţ pentru înştiinţări.

 

Prin bucătărie trece fiecare membru al familiei, deci nu există un loc mai bun pentru înştiinţări. Alege o etajeră simpatică sau creeaz-o chiar tu sau poate vrei să o înlocuieşti cu un avizier, iar în acest spaţiu se vor strânge facturile, dar şi bileţelele cu sarcinile fiecăruia şi cu mesaje drăguţe schimbate între membrii familiei.

 

Păstrează totul curat.

 

Întotdeauna arată totul mai bine atunci când este curat. Ba chiar uneori, după ce faci curat într-o cameră care chiar are nevoie de ajutor, se poate să ai impresia că este o cameră nouă. Nu ţi s-a întâmplat şi ţie?

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI