TIOR

La o parte cu faianta, se poarta caramida la vedere

Să vorbim despre spațiul în care inevitabil petreci mult timp, fie că îți exgersezi abilitățile de bucătar, fie pentru a servi masa împreună cu familia. Bucătăria este cea pe care o vom analiza în continuare și vom încerca să aducem schimbări cu dichis. Ce ai spune de înlocuirea plăcilor de faianță cu un perete „natural” ce are zidăria din cărămidă la vedere?


Mix metalic


O idee inedită de a adăuga un mix metalic bucătăriei. Alege peretele căruia îi vei da aspectul de „nefinisat”. În esență, această decizie are un impact vizual puternic. Vorbim de un impact pozitiv, căci peretele astfel creat îți va oferi numeroase oportunități de amenajare a bucătăriei. Cum este și ideea decorativă bazată pe elemente metalice în nuanțe diferite. Alege o astfel de combinație pentru un iluminat special, chiar deasupra mesei din bucătărie.


Dacă bucătăria îți oferă surse de lumină naturală, poți opta pentru două corpuri de iluminat. În caz contrar, renunțăm la simetrie pentru regula celor trei modalități de iluminare a bucătăriei.


Perete din cărămizi


Când spunem perete din cărămizi, ne referim la faptul că aceste materiale de construcție sunt păstrate la vedere. De cele mai multe ori suntem nevoiți să ascundem pereții sub tencuială și alte materiale pentru finisare și un aspect uniform. Însă, atunci când avem ocazia să afișăm pereții din cărămidă, o putem face cu încredere și pentru un look special. Avantajul este că, indiferent de stilul de amenajare a bucătăriei, putem opta pentru un decor natural al pereților.


Design modern


Culoarea redată de cărămida naturală oferă spațiului căldură. Bucătăria devine un loc de întânire plăcut, datorită unei amenajări interioare potrivite. Dacă tot suntem la capitolul legat de cromatica ambientală, sugerăm folosirea negrului pentru accente inedite în bucătărie. Fie că sunt corpurile de iluminat, detalii ale mobilierului sau tigăile expuse pe suprafața peretelui nefinisat, toate contribuie la un design modern.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI