TIOR

Iti doresti o bucatarie de vis?

Există cel puțin o bucătărie perfectă pe care ați văzut-o și v-a plăcut la nebunie. Măcar o dată ați spus că asta este ceea ce vă doriți! Astăzi vă propunem câteva idei pentru a amenaja bucătăria de vis pentru casa voastră.

Bucătăria albă

Alegeți o bucătărie care vă reprezintă și care vă permite să vă mișcați în voie în bucătărie.  Nu trebuie să aglomerați încăperea numai cu corpuri suspendate. Alege mobilierul pentru bucătărie conform dimensiunilor disponibile. Chiar dacă alegeți un mobilier alb, maro sau un mobilier cu accente retro, cu siguranță va arăta foarte bine în bucătărie.

Mobilierul alb pentru bucătărie este luminos și elegant. Multe persoane aleg mobilieru alb pentru bucătăria casei. Aceasta este lăudat și apreciat de designerii de interior. Puteți să alegeți și nuanțele derivate ale albului. Puteți opta pentru nuanțe de la bej până la culoarea untului. Ceea ce trebuie să știți este faptul că albul nu se demodează niciodată. Acesta încă se regăsește în tendințe.

Bucătăria modulară cu print

Bucătăriile modulare cu print sunt atracția multor persoane. Aceștia o aleg pentru printurile colorate și diferite pe care le au în partea de sus. Printurile sunt diferite și ilustrează câmpuri cu grâu, o zi de vară la un picnic, fructe, legume, prăjituri, unelte de bucătărie și lista poate continua. Acest mobilier de bucătărie este unul modern și special.

Bucătăria cu insulă

Un alt mobilier modern este cel modular cu insulă. Alegeți nuanțe îndrăznețe cum este bleul. Insulele sunt elemente moderne pentru bucătăriile spațioase. Acestea nu sunt potrivite pentru apartamente, deoarece spațiul nu este unul generos. Mai mult decât atât, bucătăriile apartamentelor sunt mult mai înguste și nu vă permit să amenajați o insulă în bucătărie. De aceea, dacă vă doriți un astfel de mobilier și stați la casă, atunci faceți o alegere bună. Designul oferit este unul deosebit, acesta fiind dat de forma dreptunghiulară. Insulele se găsesc și în diferite forme: pătrate, simetrice, sau nedefinite.

Alegeți accesoriile finale pentru bucătărie și tocmai ați amenajat bucătăria de vis! Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI