TIOR

Infrumuseteaza bucataria cu perdele potrivite

Toți ne dorim să intrăm cu plăcere în bucătărie și să citim ziarul în liniște. Astăzi vorbim despre perdelele potrivite pentru bucătăria casei. Vă propunem cinci idei pentru amenajarea bucătăriei în funcție de perdelele alese.

Ce alegem?

Alegem perdele scurte sau perdele lungi? Perdelele scurte se pot confecționa din orice material. Apelați la o croitoreasă dacă nu vă pricepeți. Materialul poate să fie unul nou sau unul uitat în dulap. Puteți alege un material simplu sau cu imprimeu specific. Alegeți o perdea cu inspirații florale, cu fructe, sau cu căni de cafea. O imagine potrivită vă oferă o stare de bine iar dimineața va fi perfectă. Totuși, trebuie să țineți cont și de tipul materialului. Acesta trebuie să se spele ușor și să nu se șifoneze.

Unde așezăm perdeaua?

În funcție de câte geamuri aveți în bucătărie știți exact de câte perdele aveți nevoie. Mai mult decât atât, țineți cont de mărimea acestora. Dacă aveți o singură fereastră, optați pentru o perdea scurtă. Dacă aveți geamuri mari, alegeți perdele lungi și mai închise la culoare pentru a nu pătrunde lumina. Le puteți lasa desfăcute sau le puteți prinde la mijloc cu diferite cleme ingeniose.

În funcție de anotimp

Dacă vă doriți în fiecare anotimp o perdea diferită, confecționați mai multe pentru a avea de unde alege. Asortați-le cu decorul din bucătărie și țineți cont de culori. Alegeți nuanțe potrivite, dar care vă oferă și o stare de bine și vă binedispun.

Reduceri?

Achiziționați perdelele care vă plac cel mai mult la prețuri accesibile în anumite perioade din an când sunt reduceri. În acest fel, aveți în bucătărie perdeaua mult visată. Multe persoane procedează astfel și își decorează bucătăria după bunul plac.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea bucătăriei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI