TIOR

Inainte si dupa remodelarea bucatariei

Dacă bucătăria ta are un aspect prea simplu şi plictisitor, este timpul să o reamenajezi, nu ai crede? Îţi vom oferi câteva sugestii pentru reamenajarea bucătăriei, aşa încât aspectul să fie complet revigorat, bucătăria funcţională şi investiţiile necesare să fie minime.

 

În imaginile din galeria foto vei vedea o bucătărie transformată, însă în acea bucătărie s-a investit în fiecare element din încăpere. Noi vom puncta, totuşi, sugestii mai accesibile, căci dacă ai bugetul gras poţi schimba întreaga locuinţă, nu numai felul în care îţi este amenajată casa ori, respectiv, bucătăria.

 

Reparaţii şi înlocuiri, dacă este cazul

 

Reamenajările sunt adesea o consecinţă nevoii de a repara ceva, aşadar începe tocmai cu acest lucru: repară ce este de reparat (reglează uşile de la dulapuri, să se închidă bine şi să nu mai scârţâie, repară întrerupătorul de la lumină, curăţă bine cuptorul şi orice mai trebuie făcut), apoi vezi dacă trebuie înlocuit ceva. Abia apoi poţi să treci la remedierea aspectului bucătăriei tale.

 

Mai multă lumină

 

Întotdeauna un spaţiu mai bine luminat are un aspect mai "fresh", iar în bucătărie oricum este nevoie de multă lumină. Aşadar nu ezita: înmulţeşte corpurile de iluminat din bucătărie şi alege modele cât mai simpatice, cât mai moderne sau cu un aspect cât mai original (pot fi chiar şi din cele lucrate manual).

 

O culoare intensă pentru mobilier

 

Nu este nevoie să schimbi mobilierul cu totul, ci numai să îi schimbi aspectul. Vopseşte dulapurile într-o culoare intensă care să contrasteze cu pereţii albi. Dacă ai şi scăunele tapisate, le poţi vopsi şi lor picioarele şi spătarul şi poţi schimba tapiseria cu una într-o nuanţă cât mai deschisă. Dacă ai şi o canapea sau o banchetă în bucătărie, poţi schimba numai cuvertura.

 

Mânere noi

 

Vei vedea că dulapurile din imaginile din galeria foto sunt diferite (cele noi de cele vechi). Totuşi, dacă schimbi culoarea dulapurilor şi, apoi, schimbi şi mânerele (şi cele de la sertare, şi cele de la dulapuri), mobilierul tău va arăta total diferit. Asortează mânerele dulapruilor cu clanţa uşii de la bucătărie (dacă aceasta există) şi cu bateria de la chiuvetă.

 

Curăţenia de final şi inaugurarea

 

Dacă ai curaj să îţi laşi bucătăria câteva săptămâni fără a fi curăţată, vei vedea că atunci când faci, într-un final, curăţenie, vei avea impresia că este o cu totul altă bucătărie. Aşadar, poţi reamenaja şi face curat apoi sau poţi, pur şi simplu, să faci curat şi să reorganizezi câteva decoraţiuni mărunte.

 

Apoi, dacă tot ai o cameră proaspăt amenajată şi frumoasă, trebuie să o "uzi". E timpul pentru o (mini) petrecere inaugurală. Despre petreceri şi mese de sărbătoare mai poţi citi şi aici, şi aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI