TIOR

Idei simpatice pentru

Nimeni din casa ta nu se speteşte gătind? Nu-i nimic! Nu toate bucătăriile trebuie să fie "profesionale". Amenajarea bucătăriei se face după om: dacă nu ştii sau nu îţi place să găteşti, nu este sfârşitul lumii.

 

Alege pentru bucătăria ta piesele absolut necesare: un set de tacâmuri, un set de veselă, un aragaz, un dulăpior, un cuptor cu microunde şi un sandwich maker(dacă nu găteşti, acesteaa sunt absolut necesare) şi un frigider. Nu prea poţi supravieţui fără ele, chiar dacă la aragaz nu faci decât o cafea. Apoi, vei avea grijă ca bucătăria ta să îţi semene. Aşadar, în funcţie de stilul tău de viaţă şi de ce îţi place mai mult să faci şi/sau să consumi, vei completa aspectul şi dotările bucătăriei tale.

 

Colecţie de vinuri

 

Unii preferă un pahar de vin bun servit în timpul unei mese comandate şi nicidecum o bucătărie plină de legume pe care trebuie să le transforme ca prin magie într-un fel de mâncare. Dacă te numeri printre ei sau ai, pur şi simplu, o pasiune pentru vinurile bune, atunci colecţionează cât mai multe sticle din cât mai multe soiuri şi etalează-le frumos.

 

În galeria foto vei găsi câteva sugestii vizuale, iar mai multe despre păstrarea şi etalarea sticlelor de vin, precum şi diferite proiecte handmade realizabile din "resturile" unei sticle de vin poţi citi aici.

 

O staţie de combustibil

 

Unii nici măcar nu-şi pot începe ziua cu adevărat dacă nu alimentează înainte cu o cafea mică, de trezire. Dacă şi ţie îţi trebuie un astfel de combustibil, atunci s-ar putea să vrei să dedici un colţ din bucătăria ta numai pregătirii cafelei, iar mai multe sugestii pentru acest lucru poţi găsi aici.

 

Un perete-bibliotecă

 

Dacă în această bucătărie nu se gătesc decât clătite şi cafele, atunci poţi avea încredere să construieşti o bibliotecă, să o umpli de cărţi de toate felurile şi să nu-ţi faci griji pentru faptul că mirosul de mâncare s-ar îmbina în filele cărţilor tale sau că aburul ar strica în vreun fel volumele depozitate aici.

 

O mini cafenea

 

Unde îţi primeşti oaspeţii? Dacă nu ai un living propriu zis şi nu foloseşti prea des bucătăria pentru gătit, atunci poţi amenaja aici un loc micuţ şi confortabil unde să vă aşezaţi cu toţii la un pahar de vorbă, o ceaşcă de ceai şi un biscuite cumpărat de la patiseria din colţ. Nu te judecă nimeni; de ce să te străduieşti să găteşti când totul se mănâncă atât de repede şi, ca preţ, ajungi cam la acelaşi buget administrat consumabilelor? Important este să arate bine şi să te simţi tu bine în casa şi, respectiv,în bucătăria ta.

 

Un mini bar

 

Dacă ţie şi celor dragi ţie vă place să vă delectaţi cu diferite licori, ar fi o idee simpatică să dedici o parte din livingul sau din bucătăria ta amenajării unui bar micuţ. Mai multe sugestii găseşti aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI