TIOR

Idei amenajari bucatarii masculine pentru barbati sofisticati

Bucătăria e locul în care talentele culinare își spun cuvântul. Dar când locul preferat al bucatarasei devine dilema burlacului, designerii vin cu idei pentru amenajări bucătarii masculine, simple, dar atât de elegante!

În timp ce pe vremuri bucătăria era privită ca un domeniu strict feminin, această preconcepție nu mai este valabilă în ziua de astăzi. De la burlaci pretențioși, până la cupluri cu principii de egalitate și chiar chefi în devenire, din ce în ce mai mulți bărbați gătesc pentru ei sau pentru persoanele apropiate. Desigur, bărbații nu-și doresc în bucătărie tablouri cu pisici purtând bonete de bucătar pe pereți și nici decorațiuni galbene sclipitoare. Bucătăriile pe care vi le prezentăm astăzi sunt simple, dar elegante, și reușesc cu siguranță să se ridice la înălțimea așteptărilor oricărui bărbat.

Albul la putere

Bărbații adoră simplitatea,ordinea și curățenia. Și ce culoarea este mai potrivită în a simboliza aceste trei elemente decât albul? O bucătărie cochetă, dar totuși masculină, în care albul este la putere, cu ușoare sclipiri argintii și decorațiuni negre.

Lemn și nuanțe pastelate

Cine spune că nuanțele pastelate sunt numai pentru femei? Desigur, nu vorbim aici despre rozul pastel sau coraiul foarte deschis, ci despre nuanțe inspirate din culorile lemnului, precum cremul sau ale pietrei, ca și griul.

Tonuri închise

Dar de departe cele mai potrivite alegeri pentru bărbați sunt tonurile închise și sobre, care trimit cu gândul la un bărbat în costum, mirosind a tutun de calitate și a parfum cu iz de vetiver și piele. O bucătărie cu mobilier în nuanțe închise de nuc sau mahon va fi sursa de inspirație culinară pentru orice chef în devenire.

Bar pe mijloc

Bărbații au nevoie de spațiu, atât într-o relație, cât și în cadrul locuinței. Dacă luăm în calcul și faptul că bucătăria poate fi locul unde vă retrageți la un pahar de vin roșu într-o companie bună, barul reprezintă atracția principală a încăperii. Locul ideal pentru acesta e chiar în mijloc, precum un artist pe scenă.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI