TIOR

Gatiti cu placere in bucatarie!

Vă doriți să petreceți mai mult timp acasă pentru a găti pentru cei dragi? Nu aveți condițiile necesare pentru a face acest lucru? Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea unei bucătării utile.

Trucuri ajutătoare

Organizați ustensilele pentru bucătărie pentru a vă ușura munca, chiar dacă alegeți să gătiți doar în weekend. Dacă acestea sunt organizate, știți de unde să le luați. Aranjați-le în așa fel încât să obțineți un design deosebit.

Achiziționați recipiente speciale pe care scrie exact ce țineți în ele. Aceastea se găsesc în diferite forme, culori și modele. Le puteți lăsa la vedere pentru a le admira în fiecare zi sau le puteți pune în dulapurile din bucătărie.

Folosește suporturi pentru ustensilele din bucătărie. În magazine se găsesc suporturi pentru: tacâmuri, prosoape, sticle, pahare, șervețele sau recipiente pentru condimente.

Veselă atrăgătoare

Achiziționați veselă colorată de diferite dimensiuni și forme. Imprimeurile sunt cele care vă fac să zâmbiți . De aceea, mergeți prin magazine și cumpărați ceea ce vă place.

Mai mult decât atât, aparatul de cafea poate avea și el o formă și o culoare ciudată. La fel și storcătorul de fructe sau prăjitorul de pâine.

Electrocasnice de bază

Puneți pe blatul din bucătărie electrocasnicele necesare. Dacă aveți tot ce vă trebuie la vedere, este mult mai ușor să gătiți. Puteți avea la vedere: mixerul, blenderul, storcătorul de fructe, mașina de făcut pâine. Atunci când vă apucați să gătiți mâncarea preferată, veți face acest lucru cu plăcere și fără bătăi de cap.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI