TIOR

Elemente rotunjite - te scapa in bucatarie de monotonie

În continuare, am pregătit un articol destinat proaspeților proprietari, celor care optează pentru amenajarea bucătăriei din noile case de vânzare sau apartamente. Dacă te regăsești în această scurtă descriere, înseamnă că pentru tine sunt sugestiile decorative de mai jos, dar mai ales galeria foto care te va orienta către alegerea unui mobilier modern, cu puternice elemente rotunjite.

Bucătăria formelor ovale

Dacă bucătăriile care abundă în linii drepte, regăsite în special într-un mobilier monoton, sub formă de cutii, nu reprezintă genul de amenajare interioară la care te aștepti, îți propunem să te orientezi către elemente rotunjite. Acestea din urmă oferă un design modern bucătăriei și se pot întâlni într-o gamă largă de materiale. Adesea, blatul de bucătăriei cu o latură ovală și o cromatică diferită asigură un contrast corespunzător cu restul decorului.

Mobilier fără unghiuri

Pe lângă siguranța folosirii unui mobilier fără unghiuri, cel cu laturi rotunjite face o diferență estetică vizibilă într-un spațiu compact. Prin alegerea unui blat de bucătărie cu margini rotunjite poți oferi amenajării bucătăriei iluzia unui spațiu deschis, fără constrângerile unui mobilier ale căror colțuri să împiedice accesul în cameră. În plus, nuanța închisă a lemnului joacă un duet perfect cu albastrul scaunelor din jurul mesei.

Economie prin forme curbate

Formele curbate se potrivesc de minune în bucătăriile de mici dimensiuni. Îmbunătățești vizibil aspectul spațiului pentru gătit prin alegerea unui mobilier lipsit de margini și colțuri incomode. Liniile ondulate și elegente deschid spațiul vizual și fac să pară mai mare încăperea. Simplitatea designului primește mici impulsuri de culoare, în funcție de preferințele proprietarului.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI