TIOR

De azi gatim in bucataria rustica

Bucătăria – pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Ceea ce nu trebuie să trecem cu vederea este faptul că amenajarea interioară a locuinței trebuie să fie personalizată. Astfel, putem crea o bucătărie pe gustul nostru, dacă alegem stilul decorativ potrivit. Ce părere ai despre bucătăria rustică?


Uneori merităm o evadare din cotidianul mult prea agitat. Ritmul orașului este mult prea alert. Ne dorim o viață liniștită, cu amenajări interioare care să ne resfețe în permanență. În continuare veți găsi imagini și descrieri ale unor bucătării rustice, caracterizate de un confort aparte și o atmosferă de gătit relaxantă.


Elementele ideale


Lemn natural, pietre de demult, grinzi cioplite în lemn, dar și câteva piese sau obiecte moderne ne vor introduce în lumea rustică. Să aruncăm o privire pentru a vedea dacă putem crea cu ajutorul acestor elemente ideale spațiul rustic pe care ni-l dorim.


Pentru a realiza o bucătărie perfect decorată din punct de vedere estetic, atunci trebuie să cunoști faptul că lemnul este o necesitate într-o astfel de amenajare interioară.


Lemn peste tot


Natura poate fi adusă într-o bucătărie decorată în stil rustic. Lemnul face legătura dintre exterior – natură și interior – bucătărie. Podea din scânduri de lemn, grinzi de asemenea din lemn, tot lemn se regăsește și în designul dulapurilor. Poți folosi lemn de culoare închisă care, iluminat potrivit, să radieze căldură încăperii.


Piatră, pe lângă lemn


Detaliu sau un întreg perete decorat cu pietre. În funcție de preferințe, un alt element natural poate fi utilizat în cele mai diversificate modalități decorative. Orice element mineral natural poate aduce din spiritul rustic în amenajarea bucătăriei. Zidurile din piatră completează perfect grinzile din lemn. Acesta este un detaliu de urmărit în cazul decorării în stil rustic.


Mobilier cu efect


Efectul de vopsea sărită este un truc folosit pentru redarea unui aspect cât mai apropiat stilului rustic. De asemenea, obiecte învechite, uzate, își găsesc locul într-o bucătărie amenajată în stil rustic. Nu trebuie ca obiectele să fie neapărat vechi, întrucât aceste efecte de uzură pot fi create prin vopsirea neglijentă a dulapului din bucătărie.


Rusticul întâlnește modernul


În acest caz, când elementele rustice le întâlnesc pe cele moderne, rezultatul este uimitor. Dintr-o bucătărie care este în întregime acoperită cu lemn, tu ai alege doar câteva elemente, înseamnă cu nu te caracterizează stilul rustic. Nu trebuie să renunți în totalitate la el, ci să îl amesteci într-un design sofisticat cu ajutorul elementelor decorative moderne.  Piese de mobilier albe, pereți negri și obiecte din oțel inoxidabil cărora le sunt alăturate podelele din lemn și scara pe post de suport pentru iluminat.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI