TIOR

Contradictie - bucatarii mici si spatii mari de stocare

 

Cel mai adesea ne „lovim” în apartamentele noastre de problema spațiului. Cu toate acestea, trucurile de home design ne vor ajuta să depășim această problemă și să o transformăm într-un atu. Există o selecție chiar atractivă de amenajări ale bucătăriilor care sunt concepute special pentru spațiile de mici dimensiuni.

Mobilier multi-funcțional

Mai ales în spațiile mici și înguste, piesele de mobilier multi-funcționale sunt cele mai indicate de către specialiștii în home design. Ideal este ca orice obiect ales să îți permită accesibilitate și utilitate sporită. Fiind vorba despre amenajarea bucătăriei, aici vom avea nevoie de spații de stocare suplimentare. Acest aspect îl putem duce la îndeplinire, în ciuda faptului că, la prima vedere, spațiul din bucătărie pare să nu îți permită să depozitezi multe ustensile în mica bucătărie.

Mobilier pe rotile

Schimbările din bucătărie sunt acum mult mai ușor de făcut. Când ai nevoie de o anumită piesă de mobilier sau când ți-ai terminat activitatea, faptul că piesele de mobilier sunt pe rotile, îți ușurează munca. Le poți schimba poziția în funcție de designul pe care dorești să îl obții, de spațiul pe care îl dorești eliberat și așa mai departe.

Mobilier pliabil

Conceptul de mobilier pliabil vine în ajutorul gospodinelor pentru amenajarea bucătăriei. Știm ce dificil este să gătim într-un spațiu aglomerat, de aceea piesele de mobilier ce au capacitatea de a se plia oferă mai mult spațiu dintr-o singură mișcare.

Inspirația spațiilor mici

O bucătărie ce nu dispune de foarte mult spațiu, poate fi deschisă către primirea de inspirație pentru adăugarea funcționalității. Chiar și cea mai mică masă din bucătărie are potențialul de a oferi mai multe poziționări și utilizări. Rafturile și sertarele sunt de nelipsit dintr-o bucătărie mică, având scopul de a oferi spații de stocare eficiente.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI