TIOR

Cele mai spectaculoase insule de bucatarie

Insula de bucătărie este ideală pentru orice gospodină. Toate femeile iși doresc o astfel de insulă în bucătărie, deoarece îi îndeplinește toate nevoile pentru gătit. Astăzi vă propunem câteva idei pentru a amenaja bucătăria în funcție de insula din bucătărie.

Rolul insulei de bucătărie

Insula de bucătărie este piesa centrală care atrage toate privirile. Rolul acestei insule de bucătărie este unul estetic dar și unul practic. Nimeni nu o poate evita deoarece designul este unul deosebit și unic pentru fiecare model în parte. Cu ajutorul unei insule de bucătărie înfrumusețați locul prin jocul de nuațe și texturi.  Cele mai căutate insule sunt acelea care au un design contemporan, tradițional sau au culori vibrante precum verde neon, galben neon sau portocaliu aprins. Insulele de bucătărie se găsesc în diferite forme, mărimi și culori. În acest fel, vă puteți alege modelul dorit pentru bucătăria casei.

Din punct de vedere al rolului practic, insula  din bucătărie vă permite să gătiți având mai mult spațiu la dispoziție. Rafinamentul și eleganța de care dau dovadă vor împresiona pe oricine. Gătitul nu va mai fi o adevărată tragedie ci o adevărată plăcere. Alegeți o insulă practică conform nevoilor dumneavoastră, dar în același timp și potrivită stilului de viață. Binențeles, aveți nevoiede o bucătărie de dimensiuni mai mari.

Insule fixe sau mobile

Alegeți o insulă de bucătărie pe care o poziționați pe mijlocul camerei. Unele insule sunt fixe, altele mobile. Avantajul insulei mobile este că o puteți muta oriunde doriți. În acest fel, oferiți bucătăriei mai mult spațiu și vă puteți  mișca în voie. Insula de bucătărie fixă nu vă permite acest lucru. Ea se poziționează pe mijlocul încăperii și dispuneți doar de spațiul din jurul acesteia.

Materiale diferite

Alegeți o insulă cu multe rafturi descoperite care vă permite să depozitați multe lucruri necesare. O insulă ovală este o idee la fel de bună. Designul este foarte impresionant și puteți alege blatul de marmură. Aspectul oferit este unul elegant și rafinat.

Alegeți o insulă din lemn într-o culoare vibrantă și cu un design rustic. Alegeți o insulă cu picioare înalte și masive din lemn. Scaunele pot fi din piele sau din fier forjat și material textil. Alegeți diferite nuanțe de lemn pentru a se potrivi cu întreg decorul.

Pentru mai multe articole întrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI