Ce este stilul boho?

06-10-2016 / Blog amenajari bucatarii

Stilul boho este o noutate pentru mulți dintre noi. Totul a început mai întâi în modă și apoi a fost adoptat și în designul interior pentru locuințe. Astăzi vă oferim mai multe idei despre acest stil și vă ajutăm să vă amenajați bucătăria adoptând stilul boho.

De unde a pornit totul?

Istoria stilului boho a început în lumea vedetelor care se preocupă de stilul lor vestimentar. Pesoanele care adoptă stilul boho atât în vestimentație cât și în designul interior sunt persoane care au un stil de viață alternativ, conturat în jurul domeniilor artistice. Acest stil poate fi adoptat pentru orice încăpere din locuință, chiar și pentru bucătărie.

Ce presupune stilul boho?

Stilul boho presupune alăturarea pieselor de mobilier vintage cu cele moderne, tradiționale și clasice sau de inspirație barocă. Stilul boho chic se referă la contraste și asocieri neașteptate. Așa că nu ezitați să asociați tot ceea ce este mai noncomformit și vă place. Acest stil vă provoacă să dați frâu liber imaginației, să fiți creativi. Casa voastră vă va purta în fiecare zi într-o aventură imaginară. Stilul boho este cel mai permisiv stil, lipsit de constrângeri ce așează meticulos spațiul de locuit.

Boho pentru bucătărie

Acest trend poate fi adoptat și pentru bucătărie. Stilul boho presupune culori intense și combinații de materiale. Modul de viață are o puternică influență în amenajarea bucătăriei. Tot ceea ce trebuie să știți este că stilul boho este la modă în acest an, așa că puteți să îl abordați cu încredere.

Alegeți tapet pentru băcătărie. Nimeni nu se gândește că se poate așa ceva. Alege unul cu aspect de rugină sau în nuanțe metalice. Puneți tapetul pe un singur perete pentru un efect mai intens. Acest tapet se încadrează și în stilul scandinav.  Accesorizați bucătăria cu bucăți de covor tradițional așezate pe podea, o canapea vintage, un corp de iluminat metalic supradimensional și diferite tablouri confecționate din elemente naturale. Alegeți să aveți o bucătărie diferită în care să vă simiți bine.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.