TIOR

Ca sa mananci cu placere acasa

Ca să mănânci cu plăcere acasă, contează şi ce pui în farfurie, dar şi pe ce pui farfuria şi unde te aşezi tu: totul îţi poate influenţa starea de spirit. Amenajarea bucătăriei nu este un lucru uşor, doar ştii şi tu, este nevoie de multă cercetare, de multă muncă, de multă răbdare şi de cele mai multe resurse financiare.

 

Mozaic din faianţă pentru mai multă culoare

 

Cine spune că faianţa sau gresia trebuie să fie într-o singură culoare sau dintr-un singur model? Poţi alege mai multe tipuri de faianţă şi poţi crea un aspect haios pentru pereţii tăi şi a le oferi mai multă culoare.

 

Vei putea crea acea impresie de haos controlat dacă unul dintre pereţii bucătăriei îl dedici mozaicului din bucăţi din faianţă, iar restul bucătăriei va fi amenajat în culori neutre sau care să se potrivească exact cu una dintre cele mai puternice culori din mozaicul creat. Chiar dacă ai o bucătărie îngustă, acest model tot va arăta bine – va trebui, numai, să îmblânzeşti puţin aspectul cu ajutorul formelor rotunjite.

 

Măsuţă în colţ sau la fereastră pentru un aer boem

 

Imaginează-ţi: te trezeşti dimineaţă, îţi pui pe o farfurie două brioşe, îţi pregăteşti cana cu lapte cu cacao, apoi te aşezi la măsuţa ta simpatică, albă, rotundă, din colţul bucătăriei, lângă fereastră, pe un taburet pufos sau pe un colţar din piele de culoare deschisă. Nu-i aşa că ar fi drăguţ?

 

Va trebui ca, în mijlocul mesei, să se afle şi o vază nu prea mare, subţirică, în care să pui mereu flori proaspete.

 

Măsuţă extensibilă pentru mai mult spaţiu

 

Dacă tu şi cei dragi nu vă sincronizaţi pentru a servi toate mesele împreună acasă, atunci poate că ar fi mai bine să ai o masă extensibilă sau, mai bine zis, pliabilă în bucătărie. Astfel, când sunteţi împreună la masă veţi avea loc cu toţii fără să vă loviţi în coate, iar când sunt numai o persoană sau două la masă, ceilalţi au loc să şi joace în bucătărie.

 

Artă infantilă pentru originalitate

 

Ţi-am mai recomandat şi cu alte ocazii, o vom face şi acum: înrămează desenele copiilor tăi sau ai prietenilor sau rudelor (toţi copiii au tendinţa să facă desene cu dedicaţie pentru toţi cei cunoscuţi) şi afişează-le pe perete. Acest lucru va da un aer plăcut şi jucăuş bucătăriei tale, dar va şi spori încrederea în sine (dar şi în tine) a micuţilor.

 

Accesorii deosebite pentru afirmarea personalităţii

 

Un candelabru aparte, un tablou deosebit, un ceas nemaiîntâlnit – sunt acele obiecte care schimbă atmosfera unei întregi camere prin simpla lor prezenţă într-un colţ, nici măcar nu trebuie să aibă o poziţie centrală.

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI