TIOR

Bucatarii prea frumoase ca sa mai gatesti in ele

Ne aflăm, din nou, la capitolul renovări. Bucătăria este spațiul de care ne vom ocupa în cele ce urmează. Opțiunile de design sunt multiple, de la dulapuri albe, la finisaje din oțel inoxidabil, granit sau lemn. Sfatul nostru este să explorezi fiecare posibilitate de amenajare, gândind „out of the box”. Doar așa vei obține decoruri inspirate și neașteptat de plăcute vizual.


Stil minimalist sau rustic, modern sau mai degrabă chic. Oricum am încadra stilul de amenajare sau l-am denumi, rezultatul final trebuie să vorbească de la sine. Accesoriile pot varia de la culori neutre la puternicul roșu lucios, iar blatul de bucătărie să fie din alamă, un material excentric ce a revenit în forță mai ales în amenajarea bucătăriilor sofisticate.


O bucătărie optimistă


Galbenul transformă încăperea într-o bucătărie veselă, optimistă. Această culoare este indicată pentru bucătării, fiind recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce. Stimulează apetitul și energizează micii sau marii bucătari. În plus, luminează orice bucătărie. Un spațiu întunecat și mic se va simți răsfățat dacă vei adauga nuanțe gălbui ca niște raze de soare.


Ține minte: galbenul face pereche bună cu lemnul în tonuri maronii. Pe lângă scaunele vopsite în galben, un accent pe perete sau un blat de bucătărie, poți accesoriza bucătăria cu un bol cu lămâi sau o vază cu un frumos buchet de flori în aceeași culoare.


Bucătării marine


Albastru marin rămâne o culoare sofisticată și senină. Dulapurile din bucătărie care sunt decorate astfel se potrivesc de minune cu finisajele albe sau cele din lemn. Accentele gri pot fi adăugate mai ales pe suprafața corpurilor de iluminat. Această nuanță marină oferă un design modern bucătăriei. De asemenea, pernele care îmbracă scaunele de la bar în culori marine ar putea contribui la actualizarea designului din spațiul de gătit.


Accente metalice


Vorbim adesea de adăugarea unui strop de culoare. De data aceasta ne vom referi la un strop de strălucire, redată de accente metalice precum alama, argintul sau cuprul. Înlocuirea accesoriilor din bucătărie cu piese de alamă poate transforma încăperea dintr-o bucătărie obișnuită într-una extraordinară.


Iluminatul este un alt mod de adăuga strălucire în bucătărie. Un punct focal interesant poate fi realizat prin alegerea unor surse de iluminat metalice. Spațiul va avea o altfel de simplitate, atrăgătoare. Pentru cei mai îndrăzneți este recomandat să asorteze obiectele metalice cu faianța în aceleași tonuri. Atmosfera din bucătărie va fi plină de farmec.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI