TIOR

Bucatarii moderne in stiluri diferite

„Suntem cu toţii diferiţi; din fericire!“ este sloganul unei firme de mobilier. Şi nimic nu este mai corect decât aceste cuvinte. Din fericire, nu suntem cu toţii identici şi, prin urmare, şi gusturile fiecăruia dintre noi diferă. Aşadar, fiecare locuinţă va arăta diferit şi fiecare cititor va găsi cel puţin un element care să îi placă în fiecare dintre bucătăriile din galeria foto încărcată mai sus.

 

Cu mobilier simplu, închis la culoare

 

Când mergi prin magazinele de mobilă s-ar putea să ai impresia că mobilierul închis nu este pentru tine şi bucătăria ta. Totuşi, acesta arată bine şi poate arăta chiar şi mai bine într-o bucătărie zugrăvită în culori vesele.

 

De asemenea, dacă ţi se pare totul prea simplu şi prea sobru, poţi oricând să cumperi, să comanzi sau să îţi faci diferite modele de autocolant pe care să îl lipeşti pe mobilă pentru a-i dinamiza niţel aspectul. Aminteşte-ţi de când erai copil şi lipeai abţibildurile cu Action Man pe sertarele din bucătărie! Copiii ştiu lucruri, chiar dacă oamenii mari nu ştiu aprecia aceste idei inovative.

 

Cu elemente colorate

 

Poţi alege şi finisajele, şi mobilierul în nuanţe neutre sau în nonculori. După această mişcare, bucătăria va fi utilată şi va avea un aspet simplu şi plăcut, dar uşor impersonal. Alege două, trei tablouri micuţe şi colorate pe care să le prinzi pe pereţi, câteva instrumente necesare în bucătărie (tot colorate) şi poţi lăsa la vedere şi prosoapele de bucătărie, dacă sunt moi şi colorate. Este atât de simplu să energizezi o încăpere!

 

Câte ceva proaspăt – tu cam ce ai vrea?

 

Unii oameni preferă să îşi crească în ghivece plantele medicinale sau condimentele pentru mâncăruri: busuioc, mentă, sunătoare, mărar, pătrunjel şi aşa mai departe. Altora nu le place ideea de a avea ghivece cu „pământ murdar“ în casă, cu atât mai puţin în bucătărie, aşa că vor alege să aşeze pe masa din bucătărie doar o vază mică în care vei aşeza flori proaspete. Ţie ce îţi place mai mult?

 

Câte ceva natural

 

În aspectul oricărei camere este nevoie de un element natural, fie că este vorba de nişte grinzi din lemn masiv care susţin tavanul, fie că este vorba despre un perete placat cu piatră naturală, fie că este un colţişor verde, fie că este un şemineu.

 

Corpuri de lumină pe toate gusturile

 

În bucătărie, se practică foarte mult instalarea de corpuri de lumină suspendate, care atârnă până aproape de masă, dar şi veioze şi spoturi luminoase aşezate aproape de suprafeţele de lucru: deasupra chiuvetei, deasupra aragazului, în faţa blatului de bucătărie unde pregăteşti alimentele pentru gătit. Poţi alege aplice sau candelabre, desigur – important este să ai bucătăria bine luminată şi să nu aglomerezi camera cu produse de iluminat prea voluminoase.

 

Pentru mai multe sugestii pentru amenajarea bucătariei, răsfoieşte şi articolele de aici

Sursa foto: freshomedecors.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI