TIOR

Bucatarii la moda


Tu ştii care sunt tendinţele pentru amenajări bucătării? Haide să discutăm despre acest subiect şi, dacă tot eşti aici, admiră şi imaginile din galeria foto, alese special pentru a ilustra tendinţele din amenajări de bucătării din acest sezon. Aşadar... iată câteva idei pentru amenajarea bucătăriei.

 

Materiale naturale pentru pereţi

 

Pereţii pot fi placaţi cu piatră naturală, cărămidă sau diferite produse din lemn sau cu aspect de lemn. Acest lucru va oferi bucătăriei un aer cald şi primitor, dar şi relaxant şi "casual". În bucătărie ar fi bine să nu optezi pentru un design pretenţios, ci unul cât mai simplu, care să te ajute pe tine şi pe cei ai casei să vă simţiţi cât mai confortabil.

 

Monocromatic şi... non-color

 

Întotdeauna o să se poarte combinaţia alb-negru. Despre amenajările interioare alb-negru am mai scris şi aici, aşa că vei vedea că este, într-adevăr, o alegere cromatică practică, acceptabilă pentru orice cameră şi orice zonă din casă, uşor de adaptat după stilul de amenajări interioare şi uşor de accesorizat.

 

Bucătării în aer liber

 

Poţi citi aici mai multe recomandări pentru amenajarea unei mese afară şi, dacă îţi place această idee şi spaţiul îţi permite, poţi amenaja şi bucătăria afară. De altfel, ai şi în galeria foto o imagine reprezentativă în acest sens.

 

Panouri colorate în spatele chiuvetei

 

În spatele chiuvetei este nevoie de faianţă (clasică sau mozaic, este alegerea ta) pentru a nu se stropi peretele şi a fi totul mai uşor de curăţat. Totuşi, nimeni nu zice că acest petic de bucătărie trebuie să fie cenuşiu sau alb. Îndrăzneşte şi alege finisaje colorate pentru în spatele chiuvetei, aşa ca în ultima imagine din galeria foto.

 

Iluminare cu aplice şi/ sau candelabre

 

Desigur, în bucătărie vei avea şi o sursă de lumină centrală, care să asigure lumina generală din cameră, dar este recomandat să ai şi spoturi luminoase sub dulapurile suspendate, şi aplice în diferitele zone "de lucru", numai aşa, de dragul unei atmosfere mai relaxate şi mai prietenoase.

 

Rafturi deschise

 

Rafturile deschise nu sunt pentru oricine, căci un raft deschis înseamnă să fie la vedere tot ce este pe acesta. Însă dacă eşti o persoană ordonată şi mândră de obiectele pe care le deţii, atunci rafturile deschise sunt pentru tine. Şi poate ţi-ar plăcea chiar nişte rafturi suspendate, aşa cum notam aici.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI