TIOR

Bucatarii cu accente colorate pentru zile insorite

De la nuanțe puternice de galben, la accente subtile de violet, orice culoare este potrivită pentru amenajarea bucătăriei. Însă excesul de culori încarcă design-ul oricărei încăperi, de aceea e bine ca acestea să fie folosite în mod echilibrat.

Bucătăria este locul în care vă petreceți o mare din timpul stat acasă. Aici vă reuniți cu cei dragi la cină, aici se pun la cale planurile de zi cu zi, la o cană de cafea fierbinte și tot aici iau naștere cele mai sofisticate rețete culinare. Nu e de mirare că și design-ul bucătăriei trebuie să fie unul de excepție. Articolul de astăzi vă propune câteva accente colorate, dar foarte potrivite, prin care bucătăria dumneavoastră prinde viață fără să pară prea încărcată.

Galben însorit

Prima amenajare se folosește de o combinație însorită de galben și alb lucios, dar scaunele de dining și arta de pe perete sunt cele care fac din acest design unul melodios. Un loc pentru relaxare creat în apropiere aduce și mai multă culoare, prin canapeaua vesel colorată și covorul cu forme geometrice copilăroase.

Mov-prună

Mobilierul mov-prună și scaunele de aceeași culoare conferă acestei încăperi un avantaj neobișnuit. Această nuanță suculentă încălzește decorul palid și insuflă acestei bucătarii un aer relaxant și primitor.

Albastru bogat

Accente subtile de albastru bogat adaugă acestei încăperi, în mare parte albă, exact interesul necesar. Patru obiecte de iluminat din sticlă în formă de pendul aduc o notă strălucitoare acestei amenajări contemporane.

Cărbune și roșu pasional

Linia mobilierului de bucătărie este accentuată perfect de contrastul dintre culoarea cărbunelui și roșul aprins. Un contrast atât de puternic poate fi riscant, întrucât de multe ori poate părea greu, dar acest impediment este evitat în cadrul amenajării curente, prin alegerea blaturilor de bucătărie albe și a altor obiecte de mobilier în aceeași culoare, care luminează design-ul.

Sursa foto: home-designing.com
 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI