TIOR

Bucatarii colorate, pline de stil

Cele mai întâlnite culori în amenajarea bucătăriei sunt alb, gri şi diferite nuanţe de maro. Uneori, apare câte un strop de culoare, dacă ai un polonic verde sau o oală roşie. Dar de ce nu ţi-ai amenaja întreaga bucătărie în culori vii, pline de energie? Astfel, ţi-ai putea face remarcat stilul ŞI în această cameră din locuinţa ta. Un spaţiu personalizat este mai primitor şi mai uşor de utilizat, nu crezi?

 

Alege culorile potrivite.

Nu trebuie să alegi o singură culoare: totul depinde de preferinţele tale. Sigur, recomandările specialiştilor te vor conduce către amenajarea bucătăriei într-un stil cuminte şi uşor de plăcut, adesea în nuanţe neutre şi cu accente oranj, însă dacă acest mod de amenajare a bucătăriei nu ţi se potriveşte va trebui să optezi pentru paleta cromatică optimă pentru acasă la tine.

 

De exemplu, în prima imagine din galeria foto vei vedea că, pe lângă alb, negru şi argintiu, există încă trei culori: portocaliu, turcoaz şi verde măsliniu. Pentru unele persoane de această combinaţie de culori a fost nevoie pentru ca ele să se simtă ca acasă. Şi tu trebuie să urmăreşti acelaşi lucru: să te simţi ca acasă la tine acasă.

 

Mobilier colorat sau pereţi coloraţi?

 

Poţi alege ca mobilierul să fie colorat şi finisaj neutru, alb sau negru sau poţi alege finisaje colorate şi mobilier neutru sau în nonculori. Imaginile din galeria foto au fost alese în aşa fel încât să te asigurăm că bucătăria ta va arăta bine şi aşa, şi aşa.

 

Singurul motiv pentru care s-ar putea să îţi doreşti să ai pereţii coloraţi şi nu mobilierul este faptul că mobilierul s-ar putea să nu îl găseşti în nuanţa exactă pe care ţi-o doreşti (chiar şi dacă încerci să faci comandă), iar pereţii pot fi zugrăviţi în orice nuanţă îţi doreşti, în funcţie de pigmentul ales.

 

Îndrăzneţ sau discret?

 

Colorat nu înseamnă în mod necesar tente ţipătoare: poţi, la fel de bine, să alegi nuanţe discrete, pasteluri sau nuanţe prăfuite.

 

Dacă nu locuieşti singur(ă) în această locuinţă, ar fi bine dacă ai lua în considerare şi opinia celorlaţi membri ai familiei atunci când amenajezi zonele comune din casă. Astfel, bucătăria va putea avea dulapuri din lemn de cireş pentru că aşa vrea ea şi pereţi de un verde pastelat, pentru că el vrea verde.

 

Pentru mai multe recomandări privind amenajarea bucătăriei, dă click aici

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI