TIOR

Bucatarie extravaganta cu extra negru - partea I

În căutarea extravaganței în amenajarea bucătăriei, am întâlnit spații pentru gătit decorate în diverse nuanțe. Ceea ce ne-a atras atenția au fost acele amenajări de bucătării cu accent pe cea mai întunecată nuanță din diversitatea cromatică disponibilă: negru. Da, negrul se poate regăsi în bucătarie, iar efectul adus întregului design poate fi urmărit în galeria foto.

Negru - de ce nu?

Într-adevăr, cel mai adesea întâlnim bucătării în care sunt predominante nuanțele deschise, însă amenajările de bucătării elegante prin sobrietatea nuanțelor întunecate par să câştige tot mai mult teren. Nota de eleganță redată de negru reuşeşte sa accentueze contrastul dintre materialele folosite în amenajarea interioară a bucătăriei. Având în vedere predispoziția specialiştilor în homedesign către folosirea negrului, noi de ce nu am încerca să oferim un alt aspect bucătăriei noastre?

Biblioteca pentru cărțile de bucate

Pe lângă noutatea negrului în bucătărie, un alt element impozant poate fi alegerea unui soi de bibliotecă pentru cărțile de bucate. Designerii de interior au găsit o modalitate inteligentă de folosire a rafturilor din bucătarie. Astfel, pe de o parte au ales să țină la vedere diferite instrumente pentru gătit, iar pe cealaltă parte au aranjat micul raft din biblioteca rețetelor din cărțile de bucate. Combinate, cele două noutăți din bucatărie, negrul şi biblioteca, aduc un aer boem încăperii.

Ajutor specializat

Atunci când oferi libertate specialiştilor în home design, vei fi uimit câte îmbunătățiri pot aduce locuinței tale. De la cromatică, la mobilier şi iluminat, totul poate avea o nouă viziune care, cu siguranță, te va încânta. Alegerea negrului drept culoare centrală a amenajării bucătariei poate întâmpina acele idei preconcepute ce nu conduc la nimic bun. Doar dacă vei îndrăzni să optezi pentru dulapuri din lemn vopsit în negru şi le vei asocia cu un blat de bucătărie care să respecte aceleaşi reguli cromatice, vei putea cunoaşte adevărata putere a nonculorii.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI