TIOR

Bucatarie extravaganta cu extra negru - partea a II-a

Amenajarea bucătăriei cunoaște schimbări ale tendințelor decorative. De la bucătăriile amenajate în diverse stiluri, ne oprim la cele ale căror culori devin nonculori. Extravaganța este cuvântul cheie în casă. Așa cum am prezentat anterior, negrul poate fi o soluție decorativă neașteptat de atrăgătoare.

Contrast puternic

Amenajările de bucătării cu utilizări de nonculori nu se rezumă doar la aspectele cromatice. Vorbim şi de materiale şi texturi diferite, lucioase sau cu aspect mat. Dacă ne referim la iluminat acesta poate fi compus din elemente metalice, de preferat argintii. Aspectul lucios al obiectelor de iluminat vor sparge monotonia negrului cu aspect mat. În schimb, dacă ne referim la texturile ce pot fi întâlnite într-un cadru întunecat, acestea pot fi din materiale naturale, precum lemnul. Aici putem face referire și la nuanțe diferite de lemn, în funcție de stilul decorativ ce se potriveşte bucătăriei.

Negru și argintiu

O combinație cromatică aducătoare de aspect industrial în bucătăria ta. Stilul industrial a devenit din ce în ce mai căutat în ultima perioadă. Simplitatea cromatică este una dintre caracteristicile care îi oferă un aer modern și ușor de pus în practică. Finisajele metalice sunt o completare a mobilierului negru, regăsindu-se atât în mânerele dulapului, picioarele de susținere ale scaunelor, brațele obiectelor de iluminat.

Lumina transformă culoarea

Chiar dacă la prima vedere o bucătărie al cărei mobilier este în întregime negru pare să aducă o atmosferă sumbră, iluminatul interior contrzice această teorie. Lumina poziționată inteligent oferă zone în care negrul este transformat în nuanțe mai deschise la culoare, ajutând la îndepărtarea uniformității ce conduce la monotonie. Pentru o mai bună luminozitate în interiorul bucătăriei, poți opta pentru ferestre neacoperite sau câteva piese de mobilier, de preferat scaune, în culori luminoase.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI