TIOR

Bucataria in echipa cu veselia – amenajare de petrecere

Dacă stăm să ne gândim, bucătăria este una dintre acele camere unde se strânge veselia petrecerii. Probabil apropierea de frigiderul de unde se pot servi băuturile reci sau faptul că este încăperea cu cele mai multe scaune și o masă mai spațioasă să fie motivele petrecerii din bucătărie. Încă nu am descoperit secretul, însă știm că nu avem încotro: trebuie să începem amenajarea bucătăriei celei pline de viață.

Loc de gătit și petrecut

Bucătăria poate deveni locul a trei activități distincte: gătit, mâncat și petrecut. Dacă primele două aspecte sunt bine puse la punct, rămâne să găsim ingredientele cheie pentru crearea unui spațiu primitor pentru petrecăreți. Scopul final este să obții cel mai confortabil loc pentru ca toată lumea să se simtă în largul ei.

Dăm starul amenajării

Dacă bucătăria ta dispune de un colțar, amenajarea interioară poate începe de la această piesă de mobilier. Nu îți rămâne decât să adaugi o masă potrivită. O sugestie în acest sens poate fi o masă din lemn, cu aspect rustic, care va avea aspectul necesar potrivirii cu un colțar simplist, acoperit cu perne confortabile. În timp ce colțarul va acoperi două laturi ale mesei, restul spațiului poate fi completat de scaune, și ele la rândul lor atrăgând oaspeții prin aspectul comod, redat de pernele decorative.

Bucătărie în 3

În cazul în care preferi o delimitare clară a spațiului din bucătărie în 3, înseamnă că vei alege un blat de bucătărie accesorizat cu tot necesarul pentru gătit pe de o parte a camerei, în timp ce spațiul ce se întinde către terasă va fi destinat zonei pentru servit masa și zonei de relaxare pe canapea. Avantajul unei bucătării aflate în apropierea terasei, aduce un bonus decorativ locului pe care îl vei pregăti o dată cu anunțarea unei petreceri cu prietenii.

Deschidere spre lumină și natură

Bucătăriile ce beneficiază de un spațiu extins către grădină se bucură de două tipuri de amenajări. În timp ce amenajarea exerioară se va adresa musafirilor ce doresc să fie cât mai aproape de natură, amenajarea interioară le va permite să se retragă într-o zonă mai liniștită din interiorul casei. De asemenea, o deschidere amplă către grădină va aerisi bucătăria și îi va oferi acesteia un iluminat natural, aspecte ce vor contribui la confortul invitaților de la petrecere.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI