TIOR

Bucataria - ghidul privirii catre punctele de interes II

Spațiu de gătit și spațiu de servit masa. Separat sau împreună? Indiferent de opțiunea aleasă, vorbim de o bucătărie în care vom încerca să găsim cele mai atrăgătoare puncte de interes. Ne dorim un design util, dar și estetic. Iată care sunt propunerile noastre pentru casele voastre.

Mobilier în culoare

Dulapurile pictate, folosite în amenajarea bucătăriei albe, vin ca un strop de culoare într-un spațiu fără personalitate. Privirea va fi atrasă instantaneu de cromatica mobilierului. Pentru obținerea culorii perfecte, ai trei posibilități de schimbare a mobilierului plictisitor din bucătărie. Fie realizezi un proiect DIY, prin care îți vei pune în aplicare abilitățile de vopsire a pieselor învechite de mobilier, fie apelezi la un specialist pentru a obține nuanțe impecabile pe suprafața mobilierului, fie alegi un produs gata colorat.

Perete 3D

Culoarea îndrăzneață nu reprezintă singura oportunitate de a crea puncte de interes în bucătărie. Textura constituie o altă modalitate foarte des întâlnită de a scoate în evidență anumite elemente de design. În cazul unei amenajări de bucătării cu accent bicromatic alb-negru, textura, luciul, sunt potrivite pentru a sparge monotonia spațiului de gătit. O bucătărie minimalistă poate fi încărcată de efecte estetice minunate prin apelarea la un perete 3D.

Artă în bucătărie

Rar întâlnită, dar cu efect estetic surprinzător este folosirea unei opere de artă drept punct de interes în bucătărie. Originalitatea va atrage întotdeauna atenția. O dată aleasă această modalitate decorativă, trebuie luate în seamă riscurile la care este supusă. De aceea, este necesar să te asiguri că spațiul este foarte bine ventilat, iar opera de artă este poziționată în afara oricărui pericol.

Exterior versus interior

Am vorbit despre punctele focale din interiorul bucătăriei, însă uneori suntem atrași și de ceea ce se întâmplă în exteriorul încăperii. Pentru cei care locuiesc la casă, iar casa beneficiază de o priveliște deosebită, acest lucru va influența și amenajarea interioară a bucătăriei. De exemplu, ferestrele din bucătărie pot căpăta un anumit format sau o anumită coloristică în funcție de ceea ce se află dincolo de geam. Scopul final este de a profita din plina de lumina exterioară, atât de utilă în spațiul pentru gătit.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI