TIOR

Bucataria - ghidul privirii catre punctele de interes I

Spațiul destinat celor care bucătăresc trebuie să fie la fel de surprinzător ca preparatele rezultate. Stabilirea unor puncte focale în amenajarea bucătăriei te vor ajuta să obții modalități creative de găti sau chiar a servi masa. Te poți orienta către mai multe aspecte ale bucătăriei, alegând în final dintre evidențierea blatului de bucătărie, a aparatelor electrocasnice sau a dulapurilor.

De evitat

Dacă nu poți rezista tentației de a selecta mai multe centre de interes, acest aspect nu va fi în avantajul tău. Din punct de vedere vizual, efectul va fi o aglomerare haotică de elemente care mai de care mai atrăgătoare prin formă, design și culoare. În plus, vei cheltui rapid bugetul alocat întregii amenajări interioare, căci vei încerca să investești în cât mai multe obiecte speciale.

Perete decorat

Acoperirea pereților din bucătărie cu diverse materiale anti-umezeală și anti-murdărie sunt ideale. Astfel, protejezi pereții de micile accidente specifice gătitului. Totodată, asiguri și o zonă de atragere a privirii, printr-un colorit aparte sau un material deosebit. Pentru sporirea efectului estetic, optează și pentru alte elemente care să se regăsească în aceeași tendință cromatică. Alegerea aceasta va ajuta întregul decor să constituie un spațiu bine legat.

Accent pe blat

Posibilitățile decorative în ceea ce privește amenajarea bucătăriei sunt numeroase. La fel cum sunt și sugestiile specialiștilor legate de cel mai util tip de blat pentru gătit. Sunt la modă blaturile atrăgătoare din toate punctele de vedere, fie că este vorba despre culoare, material sau formă. Găsești o sugestie în acest sens chiar în galeria foto.

Electrocasnice în culori

Aparatele electrocasnice se găsesc cel mai adesea în nuanțe deschise la culoare. Prea mult alb sau prea mult oțel inoxidabil, spui? Atunci, alegerea ta în ceea ce privește o amenajare atrăgătoare a bucătăriei se poate orienta către culori vibrante. Dacă electrocasnicele sunt colorate, înseamnă că restul amenajării interioare va fi în nuanțe neutre.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI