Bucataria din piatra naturala

09-11-2016 / Blog amenajari bucatarii

Orice femeie își dorește o bucătărie nemaipomenită, utilată și spațioasă. Piatra naturală este o soluție ideală pentru a ieși din tipare. Noi vă oferim idei pentru a amenaja bucătăria așa cum vă doriți.

Piatra naturală

Piatra naturală este cel mai de efect material de decor pe care îl folosesc mulți designeri în amenajările interioare. Dintre toate materialele de decor piatra naturală este printre cele mai îndrăgite atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei.

Țineți cont de contrast

Trebuie să aveți grijă cum asociați piatra natural cu mobilierul de lemn din bucătătrie. Electrocasnicele moderne și chiuveta din inox trebuie să fie și ele integrate în decor. Norocul este că aceste elemente se văd extraordinar când sunt asociate cu piatra de pe pereți.

Bucătărie open space

Dacă aveți o buctărie open space, atunci trebuie să evidențiați barul cu ajutorul pietrei naturale. Combinația lemnului închis la culoare și piatra se potrivesc de minune pentru a scoate în evidență partea preferată a bucătăriei. Alegeți un blat de marmură pentru a evidenția și mai mult barul din buctăria open space.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.