TIOR

Bucataria aproape alba, doar cu un strop de culoare

Multe dintre cele mai noi apartamente și case de vânzare vin cu baia complet utilată, chiar și cu bucătăria sau îți oferă posibilități diverse de amenajari interioare. Oricum ar fi, știi că pasiunea ta pentru home design se va regăsi în amenajarea fiecărei camere în parte. Să începem cu bucătăria.

Bucătăria ideală

Să vorbim despre investiția într-un spațiu pe care vei ajunge să-l iubești. Vei petrece aici momente alături de familie, gătind sau servind masa împreună. De aceea, bucătăria necesită o atenție deosebită atunci când îți faci planuri de amenajare a locuinței. Acum, nu ne rămâne decât să „furăm” din ideile decorative ale specialiștilor în home design și să alegem culorile ce se potrivesc cel mai bine bucătăriei ideale.

Alb și încă ceva

Luminoasă, spațioasă și... aproape albă. Despre o astfel de bucătărie vom vorbi în continuare. Prospețimea estetică va fi de durată, căci nu se va demoda prea curând. Aspectul actual al unei bucătării simple, ce conține multe elemente decorative în culori deschise, chiar albe se poate potrivi și locuinței tale, de ce nu? Amenajarea bucătăriei va avea un aer modern cu ajutorul celei mai populare scheme de culori din căminul tău: alb și... te vom lăsa pe tine să alegi cea de-a doua nuanță.

Aproape totul alb

Albul folosit din abundență în bucătărie va crea un aspect atemporal încăperii. În plus, bucătăria va părea mai mare și mai luminoasă. Un bun prilej de a folosi alb, mai ales dacă nu te poți bucura de prea multă lumină naturală. Însă, într-o bucătărie cu pereți albi, mobilier alb, electrocasnice albe, este indicat să adăugi profunzime cu ajutorul culorii preferate. Tu ce ai alege?

Ferestre albe, luminoase

Ferestrele din bucătărie ar trebui să îți asigure necesarul de lumină pe timpul zilei, în timp ce iluminatul artificial ar trebui să intre în funcțiune doar când se întunecă afară. În acest caz, interiorul alb și lumina puternică ce pătrunde prin ferestre ar trebui să scape de monotonie prin adăugarea unor accente colorate. Roșul, o culoare puternică se poate regăsi într-o astfel de bucătărie. Ici-colo, o vază roșie cu flori, instrumente de gătit roșii sau chiar fructele din bol pot deveni punctul de interes, colorat, al bucătăriei.

Fără o notă personală, bucătăria aproape albă va arăta exact ca toate celălalte. Tu ce culoare alegi să adaugi bucătăriei în care domnește albul?

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI