TIOR

Bucataria 2 in 1 – avantajul de a fi impreuna

Atunci când bucătăria devine şi spațiu de gătit şi spațiu de servit masa, trebuie să găseşti soluții de tipul 2 în 1. Salvezi spațiul, transformând o parte din bucătărie in dining. Chiar şi într-o garsionieră poți obține un spațiu de servit masa cum se cuvine, iar economia de spațiu poate fi reprezentată de mobilierul rabatabil.

Mese în dining și bucătărie

Dining şi bucătărie la un loc înseamnă economie de spațiu. Pe lângă acest factor cu utilitate ridicată, specialiştii în home design au găsit soluții practice pentru amenajarea bucătăriei 2 în 1 cu accent pe partea de frumos şi estetic. Aici ne referim şi la importanța poziționării mesei destinată gătitului şi a celei la care poți servi bucatele preparate. Bineînțeles, titlu de masă este generic, dar ne putem referi la orice fel de spațiu, suport, bar căruia îi putem atribui abilități de satisfacere a trebuințelor și activităților din bucătărie.

Cafeneaua din colț

Scaune si masă la înălțime, asemenea celor din cafenele. Ocupă mai puțin spațiu, mai ales dacă sunt destinate unei familii mai restrânse, căci pot fi plasate în unul din colțurile bucătăriei. Având în vedere designul propus pentru acest tip de mobilier, aici se pot servi: cafeaua de dimineață, gustări rapide şi uşoare.

Băncuță cu măsuță

Pentru cei care au posibilitatea de amenajare a bucătăriei într-un spațiu mai larg, pot opta pentru o bancă lunga ce acoperă în totalitate colțul unde se află şi masa pentru cel puțin 6 persoane. Aceasta este o modalitate foarte bună de a crea un spațiu confortabil. În plus, banca din bucătărie poate dispune de un spațiu pentru depozitare, accesibil prin ridicarea banchetei. Ingenios, nu este așa?

Centrul familiei

Aşa cum probabil ai văzut in numeroase filme, ideea mesei în centrul bucătăriei adună întreaga familie, oferind un sentiment plăcut de „acasă”. Există numeroase versiuni de mase, din diferite materiale, cu scaune aşezate simetric, de o parte şi de alta.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI