TIOR

Alegeti culorile calde pentru un design modern

Când vine vorba de design interior, putem trece peste orice bariere pentru  a obține combinațiile dorite în locuință. Alegeți jocul de texturi și finisaje pentru a obține un spațiu perfect în bucătărie. Astăzi vă propunem câteva idei pentru a amenaja bucătăria așa cum vă doriți.

Bucătăria roșie open-space

Dacă vorbim despre o bucătărie open-space atunci designul din bucătărie trebuie să se potrivească cu designul din living. Mobilierul ales trebuie să fie unul primitor și într-o culoare caldă.  Alegeți pentru bucătărie un mobilier roșu vibrant cu bej, iar pentru living alegeți doar bej. Cu ajutorul mozaicului din bucătărie, aspectul bucătăriei devine modern și rafinat. Jocul de culori se îmbină perfect.

Optați pentru mobilier în formă de U în bucătărie. Pentru a separa bucătăria open space de living, alegeți un corp de mobilier care servește ca bar pentru a savura băuturile preferate sau ca masă pentru a lua cina în doi. Alegeți pentru acest corp de mobilier un blat alb.

Corpurile de iluminat potrivite sunt acelea care sunt suspendate. Portocaliul este o culoare potrivită pentru corpurile de iluminat, în cazul în care optați pentru mai multe.

Bucătăria portocalie electrizantă

Vă place să experimentați culorile în propria locuință, fără să vă fie frică de rezultat? Lasați regulile și treceți la treabă. Pentru o bucătărie de dimensiuni medii, închisă, alegeți mobilier într-o culoare caldă, adică portocaliul. Dacă vă plac culorile în mod deosebit, portocaliul este o culoare pe care trebuie să o iubiți. Senzualitatea și energia pe care o oferă această culoare, chiar dacă nu este la fel de concentrată precum roșul. Alegeți să îmbinați mobilierul portocaliu cu lemnul. Câteva corpuri suspendate portocalii sunt suficiente, apoi alegeți blatul de jos din lemn. Ascundeți cuptorul cu microunde, mașina de spălat vase și  frigiderul în dulapuri din lemn care fac parte din mobilierul de bucătărie. O masă albă și patru scaune din lemn îmbracă perfect întreg decorul.

Mobilierul portocaliu se potrivește de minune și cu lemnul negru. Alegeți la fel, două corpuri suspendate portocalii, iar în partea de jos, mobilier negru. Masa poate fi tot neagră, iar scaunele albe. Jucați-vă cu esențele tari în propria bucătărie care încadrează încăperea într-o diversitate de stiluri.

Accesoriile din bucătărie

Nu uitați de detalii. Achiziționați o perdeluță frumoasă, vesela potrivită, ceasul cu design modern, suportul pentru căni, pentru pahare și pentru condimente. Nu ezitați să asortați și prosoapele de bucătăria cu mobilierul. Dacă asta vă doriți, atunci asta trebuie să faceți.  Treceți peste tiparul regulilor și savurați fiecare moment al amenajării bucătăriei.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI