TIOR

Alb si lemn, combinatia ideala pentru o bucatarie moderna

Bucătăria reprezintă locul în care se strâng la masă toți membrii familiei. De asemenea, aici sărbătoriți orice reușită, fie că vorbim despre una profesională sau despre achiziția unei case noi, de exemplu într-unul din ansamblurile rezidențiale București. Aceasta este încăperea martoră atât la eșecurile culinare, cât și la succesul delicios al unei mese reușite.

Pentru că iubiți bucătăria și vreți ca acest lucru să se reflecte și în design-ul său, articolul curent dorește să vină în ajutorul celor aflați în pană de idei cu o nouă combinație modernă, ideală pentru amenajarea bucătăriei: alb și lemn.

Alb imaculat

Albul portretizează puritatea, compasiunea și este un simbol al păcii. Până nu de mult, albul obișnuia să fie culoarea de bază a pereților, dar a fost înlocuit, de-a lungul timpului, de nuanțe puternice și materiale diverse. Există, însă și o parte bună în progresul home design-ului: modalitățile de utilizare a acestei non-culori în cadrul amenajării bucătăriei au căpătat mai multe forme. De la mobilier lucios, până la electrocasnicele imaculate, albul reprezintă alegerea ideală pentru amenajarea bucătăriei, fiind o non-culoare eleganță și subtilă, putând fi combinată cu orice alt material sau nuanță.

Lemnul, o surpriză plăcută

Am vorbit în articolul de astăzi din cadrul secțiunii despre amenajarea băilor despre posibilitatea introducerii lemnului în design-ul băii. Și dacă acest lucru este posibil, de ce nu am extinde amenajarea și în cadrul bucătăriilor? Deși trend-ul în ceea ce privește mobilierul de bucătărie a avansat în măsura în care chiar și sticla a înlocuit lemnul, acesta din urmă rămâne, totuși, preferat. Adăugând și faptul că poate fi folosit în mai multe moduri în amenajarea bucătăriei, lemnul este un material excelent.

Alb și lemn, combinația ideală

Am specificat mai sus că albul poate fi folosit în combinație cu orice alt material sau nuanță, iar lemnul nu face excepție de la această regulă. Fiind o combinație de efect, dovadă în acest sens fiind pozele din galeria foto de mai sus, albul și lemnul fac o pereche perfectă în orice bucătărie, reușind să se ridice la înălțimea oricăror așteptări.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI